Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαριστέας : «Με τον Άρη έχω καρμική σχέση»

Χαριστέας : «Με τον Άρη έχω καρμική σχέση»

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Άρη αλλά και για τη σχέση του με την ομάδα την οποία χαρακτήρισε καρμική.

Ο Άγγελος Χαριστέας παραχώρησε συνέντευξη στον «Metropolis 95.5» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία που έχει φέτος ο Άρης ενώ απάντησε και στο αν θα επέστρεφε ξανά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα βήματα μετά το ποδόσφαιρο: «Για εμάς τους ποδοσφαιριστές όταν σταματάμε το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο καθώς δεν εχουμε μάθει κάτι άλλο εκτός από το να παίζουμε. Από μικρός ήμουν άνθρωπος που θέλει να μαθαίνει και μου έκανε και καλό η ενασχόληση μου με τα κοινά πριν από λίγα χρόνια.

Μετά πήγα στον Άρη, μια εμπειρία που μου έκανε μόνο καλό. Δούλεψα σε μια ομάδα που αγαπώ και έκανα ότι μπορούσα για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Νομίζω ότι το δικό μου πρόσημο ήταν θετικό. Δεν άφησα τρύπες και η ομάδα υιοθέτησε πολλά οργανωτικά πράγματα. Κ

άτι που με χαροποιεί. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν όταν λέω την αλήθεια μου. Μάλιστα, και ο πρόεδρος της ομάδας μου είπε ότι καλά έκανα και το είπα γιατί είχα βάλει και εγώ το χεράκι σου».

Για το τι πρόσθεσε στον Άρη: «Πρώτα από όλα ο τρόπος που έρχεται και φεύγει ένας παίκτης πρέπει να είναι κόσμιος και σωστός και πολιτισμένος. Αυτό ήταν ένα από τα στοιχήματα που είχα βάλει. Αυτό συνεχίζεται καθώς ξέρεις ότι πολλές φορές δεν πιάνει σε μια ομάδα και καταλαβαίνουν όλοι τι γίνεται».

Για τις μεταγραφές του Άρη: «Μου άρεσε η προσθήκη του Ιωάννου. Έδωσε στην ομάδα κάτι παραπάνω. Ο Κώστας Μήτρογλου θεωρώ ότι είναι ένας καθαρόαιμος γκολτζής. Μπορεί να μην μαρκάρει αλλά έχει επιθετικές αρετές και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που σκοράρουν όλοι αλλά τώρα με τον Μήτρογλου το βάρος αυτό θα πέσει πάνω του. Τον Μπρούνο τον ήθελα από πέρυσι αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές.

Το καλοκαίρι δεν ήθελε να έρθει καθώς πίστευε ότι θα έπαιρνε παιχνίδια στον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που ήρθε τώρα. Ο Άρης έχει το πιο δεμένο και ποιοτικό ρόστερ από όσο θυμάμαι εγώ. Είναι value for money. Υπάρχουν παίκτες που βοηθάνε και δεν κόστισαν τρελά λεφτά».

Για τον Σούντγκρεν: «Υπήρχαν προβλήματα συμπεριφοράς του Ντάνιελ, τα οποία ξεπέρασε και πλέον είναι προσηλωμένος στο γήπεδο. Δεν είχαμε προσωπικά ούτε εγώ ούτε ο Μίκαελ (σσ. Ένινγκ). Είχε μιλήσει άσχημα για την ομάδα επίσημα στο εξωτερικό. Ο δικός μου ρόλος ήταν να τον συνεφέρω. Όταν άλλαξε ο προπονητής του είχαμε πει ότι μπορεί να έχει την ευκαιρία του. Δεν είχαμε προσωπικά με τον παίκτη».

Για Ένινγκ και Μάντζιο: «Επίσης, ο Χαριστέας δεν είναι κολλητός του Ένινγκ αλλά είχε ένα μπάτζετ και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έπρεπε να φέρω προπονητή που θα βοηθούσε. Τον έφερα γιατί τον θεωρούσα την καταλληλότερη λύση για την ομάδα εκείνη τη στιγμή. Χαίρομαι, επίσης, ότι ο Απόστολος, που ήταν καθολική επιλογή του Καρυπίδη, πήρε την ομάδα και τη διαχειρίζεται τέλεια. Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο καθώς έφυγε λίγο βιαστικά. Του είχα κάνει μια εκτενέστατη αναφορά για το ρόστερ και μετά αποφάσισα να αποχωρήσω».

Για τον Λόπεθ: «Όταν κάνεις μια δουλειά δεν θα κάνεις τα πάντα καλά. Για τον Κρίστιαν δεν θα πει κανένας τίποτα κακό. Απλά δεν βγήκε. Εδώ η Μπαρτσελόνα κάνει λάθη. Το θέμα είναι να μπορείς να λες ότι έκανα λάθος».

Για την «πτώση» του Άρη: «Η διακοπή ήταν στο καλύτερο μομέντουμ του Άρη. Ο ΠΑΟΚ επωφελήθηκε αλλά ο Άρης το έχασε το μομέντουμ. Δεν είναι ομάδα όμως που δεν παίζει και είναι ντεφορμέ. Ακόμη και στην Τρίπολη έπρεπε να κερδίσει. Ο Μπρούνο δεν σκοράρει, όπως σκόραρε. Χρειάζονται διαχείριση».

Για το αν θα γύριζε στον Άρη: «Ήταν μια χρονιά φανταστική. Ήθελα μια αλλαγή. Με τον Άρη έχω μια καρμική σχέση, όποτε μου ζητηθεί θα βοηθήσω και θα είμαι εκεί. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει. Δεν το ξέρει κανένας. Το καλοκαίρι είχα να αντιμετωπίσω μια ομάδα που είχε εννέα παίκτες, τρέχαμε σαν πανικόβλητοι και φεύγοντας άφησα πίσω μου ένα σύνολο με σωστούς επαγγελματίες και καλούς παίκτες. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε μένα αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που δούλεψαν».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024