Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Generali : Ολιστική ασφάλιση και φροντίδα υγείας προσαρμοσμένη στις προσωπικές μας ανάγκες

Generali : Ολιστική ασφάλιση και φροντίδα υγείας προσαρμοσμένη στις προσωπικές μας ανάγκες

Πώς θα έμοιαζε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά από εμάς; Η Generali μας δίνει τη δυνατότητα να το δημιουργήσουμε, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην αντιμετώπιση, αλλά και στην πρόληψη και στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας

Πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα ολιστικό μοντέλο ασφάλισης; Σίγουρα θα συμπεριλάμβανε τη φροντίδα υγείας, από τις προληπτικές εξετάσεις μέχρι και την αποκατάσταση. Φυσικά, θα έπρεπε να μας προσφέρει λύσεις για το αυτοκίνητο, το σπίτι και την επιχείρησή μας. Όμως στην πραγματικότητα, ακόμη και ένα τέτοιο μοντέλο θα περιοριζόταν στην αντιμετώπιση και όχι στην ουσιαστική πρόληψη, που συμπεριλαμβάνει παράγοντες από την βελτίωση της οδηγικής μας συμπεριφοράς, μέχρι την αναβάθμιση της διατροφής μας και την άσκηση.

Με ιστορία 135 ετών στο χώρο της ασφάλισης και εκατομμύρια ασφαλισμένους σε όλο τον κόσμο, η Generali γνωρίζει καλά αυτές τις «κρυμμένες» ανάγκες. Προτείνοντας λύσεις ακριβώς για αυτές, εδώ και ένα χρόνο έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν σφαιρικά την καθημερινότητά μας. Υπηρεσίες εξατομικευμένης συμβουλευτικής, ψηφιακά εργαλεία και καινοτόμες υπηρεσίες ευ ζην, μας εξασφαλίζουν εξυπηρέτηση 24/7 και συμβάλλουν όχι μόνο στην προστασία, αλλά και στη βελτίωση του τρόπου ζωής μας.

Άλλωστε, στην καρδιά της φιλοσοφίας της βρίσκεται η φροντίδα, η ενσυναίσθηση, ο δυναμισμός, αλλά και η απλότητα και η καινοτομία, όπως συμβολίζονται και από το κόκκινο της Generali, αλλά και όπως εκφράζονται μέσα από τη νέα φιλοοφία λειτουργίας της, το Generali Caring Insurance.

Ασφαλιστικά προϊόντα που αλληλεπιδρούν και διασυνδέονται με καινοτόμες υπηρεσίες για τη ζωή μας

Στη διάρκεια του τελευταίου έτους, η Generali άλλαξε τα δεδομένα της ασφάλειας μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων που στοχεύουν στην ολιστική φροντίδα των ασφαλισμένων. Δημιουργήθηκε έτσι το Generali Caring Insurance Ecosystem, ένα 360° μοντέλο ασφάλισης, στο πλαίσιο του οποίου ασφαλιστικά προγράμματα, έξυπνα εργαλεία εξυπηρέτησης, ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες που εκτείνονται πέρα από το χώρο της ασφάλισης αλληλεπιδρούν, προσφέροντας στον ασφαλισμένο τις λύσεις που χρειάζεται σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς του.

Ξεχωριστή θέση στο οικοσύστημα της Generali έχουν καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές που διευκολύνουν ένα πλήθος από διαδικασίες και εξασφαλίζουν ότι η φροντίδα που μας παρέχει θα είναι διαθέσιμη κυριολεκτικά όποια στιγμή και αν τη θελήσουμε.

Για παράδειγμα, μέσα από το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Speed, αποκτούμε και την εφαρμογή Road Assistance. Εντός της ανακαλύπτουμε δυνατότητες όπως η κλήση Οδικής Βοήθειας με ένα κλικ (και η παρακολούθηση της πορείας του οδηγού μέχρι να φτάσει στο σημείο που βρισκόμαστε). Παράλληλα, η εφαρμογή My Drive παραδίδει… μαθήματα καλής οδηγικής συμπεριφοράς, βοηθώντας μας να βελτιώσουμε τον τρόπο που οδηγούμε και επιβραβεύοντάς μας για την πρόοδό μας με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μας.

Επίσης, η Generali προσφέρει ευέλικτες λύσεις ασφάλισης σπιτιού αλλά και επιχειρήσεων, για να προστατεύσετε ό,τι έχει αξία για εσάς.

Ένα προηγμένο οικοσύστημα υγείας

Κορωνίδα των νέων προγραμμάτων που προσφέρει η Generali είναι αδιαμφισβήτητα το Οικοσύστημα Υγείας Life On που αλλάζει τους κανόνες της ασφάλειας υγείας. Στο πλαίσιό του, αποκτάμε πρόσβαση σε υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρη τη γκάμα από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση, πολλές εκ των οποίων απομακρύνονται από τις καθιερωμένες παροχές των ασφαλιστικών προγραμμάτων για να περάσουν στη σφαίρα της ουσιαστικής αναβάθμισης της κατάστασης της υγείας των ασφαλισμένων.

Με μια επίσκεψή μας στην ιστοσελίδα της Generali, έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε online το δικό μας, εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας και θα προσαρμόζεται στον προϋπολογισμό μας και να λάβουμε προσφορά στο e-mail μας, αλλά και να συνομιλήσουμε με εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο, ο οποίος θα μελετήσει τις ανάγκες μας και θα προτείνει βελτιώσεις ή και ακόμη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών. Στη διάθεσή μας βρίσκεται μια πληθώρα επιλογών και έξυπνων υπηρεσιών, που μας εξασφαλίζουν όχι μόνο προστασία, αλλά και φροντίδα με προσωποποιημένες συμβουλές που εστιάζουν στην πρόληψη και την ευζωία μας.

Ο κυριότερος παράγοντας που κάνει το Life On να ξεχωρίζει, είναι οι καινοτόμες λύσεις πρόληψης που μας προσφέρει, αφού μέσα από αυτό έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να ελέγχουμε, αλλά και να βελτιώνουμε διαρκώς τον τρόπο ζωής μας.

Όπως κι αν διαμορφώσετε το δικό σας Life On, απευθείας αποκτάτε πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το My e-Doctor που σας δίνει τη δυνατότητα για online συνεδρίες με γιατρούς όλων των ειδικότητων για μια πρώτη εκτίμηση των συμτπωμάτων σας ό,τι κι αν συμβεί.

Επίσης, έχετε στα χέρια σας το My e-Gym για να διαμορφώσετε το δικό σας πρόγραμμα γυμναστικής από το σπίτι με πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία βίντεο γυμναστικής αλλά και live gym sessions με την καθοδήγηση των προπονητών των Holmes Place.

Eπιπλέον, το κινητό σας γίνεται ο προσωπικός σας life coach με την εφαμορφή My Health IQ μέσω της οποίας καταγράφετε τις καθημερινές σας συνήθειες και λαμβάνετε εξατομικευμένα tips για την βελτίωση της σωματικής κατάστασης, διατροφής και διάθεσής σας, διαμορφώνοντας παράλληλα το προσωπικό σας Σκορ Υγείας.

Και τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το προσωπικό σας διατροφικό πλάνο σε συνεργασία με τους διατροφολόγους/διαιτολόγους της Affidea, αλλά και να προνοήσετε για την ψυχολογία σας απευθυνόμενοι στους ειδικούς ψυχικής υγείας της Melapus.

Ασφάλεια σε κάθε σας βήμα!

Η ευελιξία, η φροντίδα και η προστασία της Generali δεν περιορίζονται μόνο στις καινοτόμες εφαρμογές για την πρόληψη της υγείας σας και τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Σας κάνει γενικότερα την ζωή ευκολότερη, καθώς όποιο πρόγραμμα κι αν επιλέξετε μπορείτε να διαχειρίζεστε τις καλύψεις σας μέσα από το MyGenerali! Την ψηφιακή πύλη εξυπηρέτησης πελατών, διαθέσιμη μέσω web αλλά και ως εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας.

Εκεί, μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τους όρους και τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου μας, να αποθηκεύετε τα σχετικά έγγραφα, να ενεργοποιείτε τις παροχές σας, να κλείνετε ραντεβού με γιατρό ή για εξετάσεις, να πραγματοποιείτε αναγγελία νοσηλείας, να καταγράφετε τη ζημιά του αυτοκινήτου σας online και να καλείτε έκτακτη βοήθεια.

Παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή την πορεία των αιτημάτων σας, να πραγματοποιείτε ασφαλείς πληρωμές με ταχύτητα και, φυσικά, να επικοινωνείτε με τον Ασφαλιστικό μας Σύμβουλο.

Ανακαλύψτε όλα τα νέα ασφαλιστικά πακέτα της Generali εδώ ή ακολουθήστε την εταιρεία στο λογαριασμό της στο Facebook ή στο κανάλι της στο Youtube.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024