Παναθηναϊκός : Το εντυπωσιακό σερί ανέπαφης εστίας του Διούδη
Ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν για 7ο σερί ματς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Σωκράτης Διούδης δε δέχτηκε γκολ για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι
Ο Παναθηναϊκός έκανε μια σημαντική γκέλα κόντρα στη Λαμία στη Λεωφόρο, αφού ήρθε ισόπαλος με 0-0, όμως διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σερί του.
Ένα σερί ανέπαφης εστίας, καθώς οι πράσινοι έχουν να δεχτούν γκολ στο πρωτάθλημα για 7 ματς, και συνολικά το 2021 δεν έχουν δεχτεί τέρμα.
Τόσο μεγάλο σερί αναμετρήσεων με ανέπαφη εστία είχε να κάνει το Τριφύλλι από τη σεζόν 2004/2005, επί Αλμπέρτο Μαλεζάνι στον πάγκο.
Τότε το σερί περιελάμβανε τα ματς με Αιγάλεω (0-1), Κέρκυρα (1-0), Πανιώνιο (0-1), Ηρακλή (0-0), Καλλιθέα (0-2), Άρη (0-0) και Ολυμπιακό (1-0).
Το απόλυτο ρεκόρ πρωταθλήματος ανήκει επίσης στον Παναθηναϊκό από τη σεζόν 1964/65, όταν είχε συμπληρώσει έντεκα σερί παιχνίδια δίχως να δεχτεί γκολ.
Από εκεί και πέρα, ο Σωκράτης Διούδης έφθασε οκτώ σερί αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ, καθώς δεν είχε αγωνιστεί στην ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.
Πλέον μετρά 723 λεπτά στο πρωτάθλημα με ανέπαφη την εστία του, και το σερί αυτό είναι το όγδοο μεγαλύτερο όλων των εποχών.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442