Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη : Θλίψη για τον 46χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο καθήκον

Αλεξανδρούπολη : Θλίψη για τον 46χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο καθήκον

Ο άτυχος πυροσβέστης βρισκόταν σε όχημα του Σώματος μαζί με δύο συναδέλφους του. Κάποια στιγμή το πυροσβεστικό κόλλησε στα λασπόνερα κι ο 46χρονος έκανε τη μοιραία κίνηση. Άνοιξε την πόρτα για να βγει και αμέσως παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου

Η αυτοθυσία του πυροσβέστη προκαλεί από το μεσημέρι θλίψη και συγκίνηση. Στο πλημμυρισμένο σχολείο στο Απαλό της Αλεξανδρούπολης, έσπευσε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό μικρών μαθητών και έπεσε στο καθήκον.

Για λίγο δηλώνεται ως αγνοούμενος και τελικά σε αυτή την περιοχή, λίγα μέτρα από το σχολείο που επιχειρούσε επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι όλων. Είναι η στιγμή που η σορός του 46χρονου πατέρα τριών παιδιών εντοπίζεται και η αγωνία για τους δικούς του μετατρέπεται σε απόγνωση.

Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του άτυχου πυροσβέστη άρχισε το μεσημέρι, όταν μετά από λίγα λεπτά καταρρακτώδους βροχής, η περιοχή του σχολείου μετατράπηκε σε ποτάμι. Τα παιδιά παγιδεύτηκαν και πολύ γρήγορα ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε την πυροσβεστική για βοήθεια.

Στο σημείο σπεύδουν και οχήματα του στρατού. Τα 110 παιδιά απεγκλωβίζονται με ασφάλεια, αλλά το μεγάλο κακό θα ερχόταν στη συνέχεια.

Κόλλησε το όχημα στα λασπόνερα

Ο άτυχος πυροσβέστης βρισκόταν σε όχημα του Σώματος μαζί με δύο συναδέλφους του. Κάποια στιγμή το πυροσβεστικό κόλλησε στα λασπόνερα κι ο 46χρονος έκανε τη μοιραία κίνηση. Άνοιξε την πόρτα για να βγει και αμέσως παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

Η τραγική είδηση βυθίζει στο πένθος τόσο την οικογένεια όσο και τους συναδέλφους του 46χρονου. Του αρχιπυροσβέστη που χειμώνα – καλοκαίρι βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Ο θάνατος του 46χρονου πατέρα διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν ήταν αδύνατον να αποδώσουν.

Ο Έβρος που από το μεσημέρι θρηνεί συνεχίζει να δοκιμάζεται. Στην περιοχή Αγνάντια με τα λασπόνερα να καλύπτουν δρόμους και χωράφια στο χωριό Μαϊστρος με την κυκλοφορία να διεξάγεται σημειωτόν ακόμα και στον κεντρικό δρόμο και στο Σουφλί με σπίτια να πλημμυρίζουν, περιουσίες να καταστρέφονται και την Πυροσβεστική να δέχεται δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς και άντληση υδάτων.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024