Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμβιλά : «Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου, θα βοηθήσει πολύ ο Λαλά»

Εμβιλά : «Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου, θα βοηθήσει πολύ ο Λαλά»

Ο Γάλλος μέσος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, για τα γκολ που πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά και για το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, Κένι Λαλά.

Ο Γιαν Εμβιλά ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Γάλλο να μπαίνει ως αλλαγή στο 57΄και στο 72’ να κάνει το 2-0 για τους Πειραιώτες.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για τη δική του εμφάνιση και τόνισε ότι θέλει να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Κένι Λαλά, τον νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, με τον Εμβιλά να τονίζει ότι πρόκειται για έναν πολύ επιθετικό μπακ, ο οποιος θα βοηθήσει πολύ τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όταν μου ζητηθεί και κάθε φορά που παίζω αυτό σκέφτομαι. Θέλω πάντα να ανταποδίδω την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τον Λαλά: «Τον γνωρίζω γιατί παίξαμε αντίπαλοι στην Γαλλία. Βοηθάει πολύ επιθετικά παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός. Είναι εξαιρετική επιλογή».

Για τις συνθήκες που βρήκε στην Ελλάδα: «Ήξερα ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να την βοηθήσω. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολα, αλλά έχω την βοήθεια τόσο του προπονητή, όσο και του κόσμου».

Για το Europa League: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ο στόχος μας είναι οι τίτλοι στην Ελλάδα και πρέπει να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024