Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Αρζόγλου στο MEGA : «Οδυνηρή» η συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη

Κώστας Αρζόγλου στο MEGA : «Οδυνηρή» η συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη

Κατά τη διάρκεια της παράστασης «ζητείται τενόρος».

Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος αναμένονται τις επόμενες ώρες και ημέρες. Στο μεταξύ ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στο δελτίο του MEGA έκανε λόγο για «οδυνηρή» συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ η Σοφία Μπεκατώρου σχολίασε την ανάρτηση της ηθοποιού Τζένης Ιωακειμίδου στην οποία χαρακτηρίζει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη τη χειρότερη της ζωής της. Την ίδια στιγμή τον γύρο του διαδικτύου κάνει παλιότερη μαρτυρία της Τζένης Μπότση, η οποία κατήγγειλε τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου με δήλωση του στο MEGA κατέθεσε τη δική του «οδυνηρή» όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος εμπειρία από την συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμουλη, 25 χρόνια πριν κατά τη διάρκεια της παράστασης « Ζητείται τενόρος».

«Ο Γιώργος κάνοντας με να περάσω μια πάρα πολύ οδυνηρή κάθε μέρα εμπειρία δεν με άφησε να χαρώ αυτήν την επιτυχία. Ήταν “στριμωγμένος” και από τη μετάφραση της Έλενας και από τον παραγωγό και από τον υπόλοιπο θίασο. Όλα αυτά είναι σε ψυχολογικό επίπεδο δεν είναι τίποτα κολάσιμο ποινικά».

«Την εκτιμώ και την αγαπώ τη Ζέτα, αυτή είναι η δική της αλήθεια όμως…».

Για την κακοποίηση και την κατάχρηση εξουσίας στο χώρου του θεάτρου μίλησαν στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ o ηθοποιός Στέλιος Μάινας και ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωροπουλος .

«Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα ξεπερασμένα μοντέλα συμπεριφοράς σκηνοθετών, λίγων θέλω να πιστεύω, αλλά υπάρχουν σαν φαντάσματα από το παρελθόν. Στο θέατρο όπως και σε κάθε έκφανση της ζωής υπάρχει κατάχρηση εξουσίας . Γι’ αυτό και συμβουλεύω τους ανθρώπους να αντιδρούν αμέσως, επί τόπου.».

Η Μπεκατώρου δίπλα στις ηθοποιούς

Η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε πρώτη για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στο παρελθόν ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για να «σπάσουν» τη σιωπή τους πολλές γυναίκες .

Όπως η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου, που έκανε γνωστή με ανάρτηση της στο διαδίκτυο την ψυχολογική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα».

Η χρυση ιστιοπλόος Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε δημόσια τη συμπαράστασή της ενώ την ευχαρίστησε που τόλμησε να μοιραστεί δημόσια την άσχημη εμπειρία της.

«Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες δημόσια, είναι σημαντικό που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα των συναδέλφων σου.»

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024