Παναθηναϊκός : Ο Μεντόζα τρώει… στη στροφή τον Ενγκαμποκοτό
Ανατρέπονται τα δεδομένα με τον Κολομβιανό εξτρέμ της Αμιέν, ο οποίος έχει προβάδισμα για να φορέσει τα πράσινα.
Θρίλερ έχει προκληθεί με τη μεταγραφή του εξτρέμ στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες.
Ο Γενί Ενγκμπακοτό έχει συμφωνήσει με τον Πιέρ Ντρεοσί και βρισκόταν με τα εισιτήρια στο χέρι, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα. Όμως, ο Ντρεοσί τον «πάγωσε» και καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Στίβεν Μεντόζα.
Το Radio Monte Carlo μετέδωσε το απόγευμα ότι ο Παναθηναϊκός έκανε «σφήνα» στη συμφωνία της Σιβασπόρ με την Αμιέν και τον Μεντόζα και αντέστρεψε υπέρ του τα δεδομένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μεντόζα ακύρωσε το ταξίδι του για την Τουρκία και περιμένει την άδεια της Αμιέν για να έρθει στη χώρα μας. Ο Μεντόζα έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες, αλλά η μεταγραφή κολλούσε στις απαιτήσεις της Αμιέν. Οι οποίες φαίνεται πως εκλογικεύτηκαν τις τελευταίες ώρες.
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442