«Νιώθω τόσο όμορφα που θα τα πούμε απόψε μέσα από το Σπίτι με το ΜEGA. Απόψε θα γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά παρά τις αποστάσεις που έχουμε κρατήσει. Δοκιμαστήκαμε όλοι και ακόμη δοκιμαζόμαστε. Τώρα όμως φαίνεται αχνά η ελπίδα και πάνω σε αυτή θα κρατηθούμε όλοι μαζί. Είμαστε όλοι πάνω στο ίδιο καράβι. Η μουσική δεν πρόδωσε ποτέ κανέναν. Ας την αφήσουμε λοιπόν να λειτουργήσει μέσα μας παρηγορητικά και καθησυχαστικά. Θα τραγουδήσουμε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Θα υποδεχτούμε καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει με την παρουσία τους το ελληνικό τραγούδι».

Με αυτά τα λόγια ο καλλιτέχνης υποδέχτηκε τους φίλους τους και στη συνέχεια πήρε πάλι το μικρόφωνο για να μαγέψει με τις μελωδίες του.

«Παράξενη γιορτή» στη συνέχεια από το 2000. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι της Σάνυς Μπαλτζή και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου. Ο ομώνυμος δίσκος αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ο ίδιος ο Χατζηγιάννης έχει δηλώσει ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έχει συναισθηματική αξία για αυτόν καθώς το είχε τραγουδήσει μια φορά στη μητέρα του.

Στις μανάδες όλου το κόσμου το αφιέρωσε και απόψε ο Χατζηγιάννης, τον ακρογωνιαίο λίθο της ύπαρξης μας.

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης ερμήνευσε το «Και θα χαθώ», τραγούδι που πρώτη είπε η Ισιδώρα Σιδέρη στον δίσκο «Κέρκυρα 81 – Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού» που κυκλοφόρησε το 1981, ενώ επανακυκλοφόρησε το 1996 στον δίσκο «Πασπαρτού».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr