Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία : Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να χορεύουν και να μην φοράνε μάσκες

Γαλλία : Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να χορεύουν και να μην φοράνε μάσκες

Βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας από πάρτι στο προάστιο Aubervilliers, δείχνουν αστυνομικούς να χορεύουν και να τραγουδούν χωρίς καν να φοράνε μάσκες.

Οι γαλλικές αρχές ερευνούν μια ομάδα αστυνομικών που εμφανίζονται σε βίντεο να χορεύουν Μακαρένα μέσα σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού ενώ η χώρα τελεί υπό αυστηρό lockdown λόγω της πανδημίας.

Βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας από το πάρτι στο προάστιο Aubervilliers, δείχνουν αστυνομικούς να χορεύουν και να τραγουδούν χωρίς καν να φοράνε μάσκες.

Οι αστυνομικοί είναι αντιμέτωποι με κυρώσεις, διευκρίνισαν οι αρχές.

Στη Γαλλία έχει επιβληθεί αυστηρό πανεθνικό lockdown τις βραδινές ώρες σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα κρούσματα κορoναϊού.

Περιπολίες πραγματοποιούνται συνεχώς από τις Αρχές, οι οποίες επιβλέπουν την τήρηση των μέτρων, που μεταξύ άλλων προβλέπουν απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων μετά τις 18:00. Τη νύχτα ή νωρίς το πρωί επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνο όσοι εργάζονται.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο Loopsider, φαίνεται να δείχνει αστυνομικούς να χορεύουν Μακαρένα πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, τραβώντας φωτογραφίες σέλφι και απολαμβάνοντας αλκοόλ.

Σύμφωνα με το Loopsider, το πάρτι διοργανώθηκε στις 22 Ιανουαρίου ως αποχαιρετιστήριο για έναν συνάδελφο. Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε μέσω Twitter πως το πάρτι έγινε χωρίς τήρηση των προβλεπόμενων απαραίτητων αποστάσεων.

«Ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι διοργανώθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Aubervilliers στη διάρκεια του lockdown και χωρίς κανένα σεβασμό στην τήρηση αποστάσεων. Έρευνα βρίσκεται υπό εξέλιξη και οι συμμετέχοντες θα υποστούν κυρώσεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024