Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – ΣΠΑΛ 4-0 : Εύκολη πρόκριση για Γιουβέντους και τώρα… Ίντερ

Γιουβέντους – ΣΠΑΛ 4-0 : Εύκολη πρόκριση για Γιουβέντους και τώρα… Ίντερ

H Γιουβέντους διέλυσε με 4-0 την ΣΠΑΛ και προκρίθηκε στους «4» του Copa Italia όπου την περιμένει η Ίντερ.

Η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα τη ΣΠΑΛ με 4-0 με τον Πίρλο να κάνει εκτεταμένο rotation και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Στο 6ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Φραμπότα από αριστερά, πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 9’ ο Μπερίσα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μοράτα και στο 10’ το πλασέ του Φλοκάρι έφυγε λίγο έξω. Τελικά στο 14ο λεπτό ο Ραμπιό κέρδισε πέναλτι από τον Βικάρι και ο Μοράτα το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Στο 24’ ο Κουλουσέβσκι γύρισε όμορφα κι έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Μπερίσα μπλόκαρε και στο 32’ ο Μοράτα δεν έπιασε καλά το σουτ αλλά η μπάλα στρώθηκε δεξιά στον Ράμσεϊ που με τη μία έπιασε το μονοκόμματο αλλά αστόχησε. Και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κουλουσέβσκι έκανε φοβερή ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο Φραμπότα με σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 2-0.

Στο 37ο λεπτό το σουτ του Φλοκάρι πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 48’ ο Μπερίσα έσωσε μετά από σουτ του Κουλουσέβσκι και στην επαναφορά ο Οκόλι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 53ο λεπτό ο Μπερίσα νίκησε ξανά τον Κουλουσέβσκι ενώ στο 57’ είπε όχι και σε σουτ του Ράμσεϊ από αριστερά και στο 71’ το σουτ του Βαλότι πέρασε λίγο έξω, όπως και το μακρινό σουτ του Ραμπιό στο 76’.

Τελικά στο 78’ ο Τόμοβιτς έκανε τραγικό λάθος, ο Κιέζα πήρε κι έστρωσε στον Κουλουσέβσκι που πλάσαρε από το πέναλτι για το 3-0. Στο 84ο λεπτό το μακρινό σουτ του Κιέζα πέρασε λίγο έξω και στο 90+4′ ο Κιέζα κέρδισε τις κόντρες, πέρασε και τον Μπερίσα και σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 4-0.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Φραμπότα (67’ Σάντρο), Ντεμιράλ (83’ Ντα Γκράκα), Ντε Λιχτ, Ντραγκουσίν, Ραμπιό, Φατζιόλι (87’ ΜακΚένι), Ράμσεϊ, Μπερναρντέσκι (46’ Ντι Πάρντο), Κουλουσέβσκι, Μοράτα (67’ Κιέζα)

ΣΠΑΛ: Μπερίσα, Ρανιέρι (46’ Σάλα), Εσπόσιτο (66’ Βαλότι), Μισιρόλι (86’ Βιβιάνι), Σερνικολά, Φλοκάρι (66’ Μόρο), Βικάρι (46’ Τόμοβιτς), Ντίκμαν, Σεκ, Οκόλι, Μπρινιόλα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024