Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 make up τρικ για πιο μεγάλα μάτια

7 make up τρικ για πιο μεγάλα μάτια

Με τον κατάλληλο τρόπο, είναι πανεύκολο να τονίσουμε τα μάτια μας, για βλέμμα που μαγνητίζει

Μια μάσκαρα, ένα αιλάινερ, ίσως ένα ζευγάρι ή μερικά τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες και ένα καλό προϊόν για τα φρύδια, αρκούν για να χαρίσεις ένταση και βάθος στο βλέμμα.

Πώς θα το πετύχεις βήμα βήμα;

1.Επένδυσε σε ένα ειδικό ψαλίδι που γυρίζει τις βλεφαρίδες. Είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για να “ανοίξεις” το βλέμμα σου. Ακόμα κι αν οι δικές σου είναι μεγάλες, σε περίπτωση που είναι ευθείες δεν θα αποκτήσουν αλλιώς έντονη καμπύλη και θα «χαθούν».

2. Φόρα πάντα μάσκαρα. Η τάση “no mascara” είναι ωραία μόνο για την πασαρέλα. Στην πραγματικότητα η μάσκαρα είναι που χαρίζει ένταση στο βλέμμα.
Εάν δεν θες μαύρη, επίλεξε μπλε, ένα χρώμα που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών και είναι και τελευταία τάση.

3. Άπλωσέ τη με τρόπο για να βελτιώσεις το σχήμα των ματιών σου. Εφαρμόζοντας περισσότερες στρώσεις στις εξωτερικές βλεφαρίδες θα κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο αμυγδαλωτά, ενώ εάν εστιάσεις στο κέντρο των βλεφαρίδων θα δείχνουν πιο στρογγυλά.

4.Εναλλακτικά, μπορείς να τοποθετήσεις στα συγκεκριμένα σημεία ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια, ανάλογα με το εφέ που θέλεις να πετύχεις.
Για άμεσα αποτελέσματα, ένα γρήγορο κόλπο για να συγκεντρώσει το βλέμμα σου όλη την προσοχή είναι να εφαρμόσεις λίγο highlighter σε μορφή κρεμώδους σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού.

5.Αντί για λευκό μολύβι, επίλεξε ένα στο χρώμα του δέρματος ή ένα μπεζ ιριδίζον για να υπογραμμίσεις το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Με αυτό τον τρόπο ακόμα και τα πολύ μικρά μάτια δείχνουν μεγαλύτερα.

View this post on Instagram

A post shared by @eyeliner_.tutorials

6.Μια απαλή γραμμή eye liner θα αναδείξει τα μάτια σου ειδικά εάν είναι μικρά ή αμυγδαλωτά. Για ένα ανεπαίσθητο εφέ λίφτινγκ, φρόντισε η γραμμή να είναι λεπτή, μυτερή και να έχει ελαφριά ανοδική φορά στην εξωτερική γωνία. Εάν τα μάτια σου είναι βαθουλωτά απόφυγε την πολύ λεπτή γραμμή αιλάινερ. Αντιθέτως, φρόντισε να είναι παχιά ενώ για ένα όχι πολύ σκληρό αποτέλεσμα, σβήσε τη με τη με ένα πινελάκι.

7.Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν λανθασμένα ότι με το να ανορθώσουν το τόξο των φρυδιών τα μάτια τους δείχνουν μεγαλύτερα. Ωστόσο, τα πιο ευθυγραμμισμένα φρύδια είναι πιο ωραία και girly. Μια ειδική μάσκαρα θα σε βοηθήσει να τονίσεις το φυσικό τους σχήμα, ενώ ένα μολύβι φρυδιών με ειδικό πινελάκι θα τελειοποιήσει το σχήμα στην άκρη.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024