Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιβάγια : «Ήθελα νέες προκλήσεις – Δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι»

Λιβάγια : «Ήθελα νέες προκλήσεις – Δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Μάρκο Λιβάγια.

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη μη ανανέωση του με την ΑΕΚ, καθώς ανέφερε πως η Ένωση σεβάστηκε την απόφαση που πήρε.

Τέλος μίλησε και για τις πιθανότητες επιστροφής του στη Σπλι, κάτι που τη δεδομένη στιγμή μοιάζει αρκετά δύσκολο…

Αναλυτικά τα όσα είπε στο 24sata.hr:

«Το μόνο νέο είναι ότι έχω ενημερώσει επίσημα την ΑΕΚ ότι δεν θα παρατείνω το συμβόλαιό μου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Δεν πρόκειται για οικονομικούς λόγους, απλά, μετά από τέσσερα χρόνια ήθελα νέες προκλήσεις και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν θα φοράω πια τη φανέλα της ΑΕΚ και σκοπεύω να αλλάξω περιβάλλον», τόνισε αρχικά ο Λιβάγια και πρόσθεσε.

«Ο σύλλογος είπε ότι σέβονται την απόφασή μου και ότι δεν θα μου προκαλέσουν προβλήματα. Ελπίζω ότι θα συμβεί. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Όταν ερωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στο Σπλιτ δήλωσε: «Αυτή η πιθανότητα είναι μικρή, ειλικρινά, δεν θα το αναφέρω ακόμη και αν οι οπαδοί δεν ήλπιζαν, γιατί στο τέλος θα απογοητευτούν.

Έχω πει πολλές φορές ότι η μεγάλη μου επιθυμία είναι μια μέρα να επιστρέψω και να παίξω μια σεζόν για την Χάιντουκ και να κερδίσω τρόπαια, αλλά ρεαλιστικά, δεν είμαι ακόμη αρκετά μεγάλος για να επιστρέψω και η Χάιντουκ δεν αγωνίζεται προς το παρόν για τρόπαια».

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024