Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασαν κατά Σαββίδη και άφαντων στελεχών οι ΠΑΟΚτζήδες

Ξέσπασαν κατά Σαββίδη και άφαντων στελεχών οι ΠΑΟΚτζήδες

Το αγωνιστικό ξεγύμνωμα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό προκάλεσε την οργή του κόσμου κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και των ακριβοπληρωμένων υπαλλήλων του.

Η απογύμνωση του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό (χωρίς καν αυτός να φορτσάρει…) προκάλεσαν το ξέσπασμα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί μπήκαν στους λογαριασμούς της ΠΑΕ στα social media και επιτέθηκαν κατά παντός υπευθύνου για την κατάντια της ομάδας τους και το ξεπούλημα κάθε «ασημικού» από τη βιτρίνα της Τούμπα.

«Δεν ντρέπεστε, αφήσατε γυμνή την ομάδα» και «ντροπή σας ούτε μία παραίτηση» αναφέρουν οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ, καλώντας τα υψηλόβαθμα και ακριβοπληρωμένα στελέχη της ΠΑΕ να βγουν από τη βόλεψη τους.

«Να κάνει δήλωση ο Γκαρσία ότι είμαστε ισάξιοι» γράφει ένας άλλος οπαδός, εγκαλώντας τον Ουρουγουανό για τις φαντασιώσεις του μετά το πρόσφατο ματς της Τούμπας.

«Γκιόργκι insta-star περιμένουμε να δούμε το σκυλί σε κανά story» είναι ένα άλλο σχόλιο, αφού ούτε ο Γιώργος Σαββίδης μένει έξω από το κάδρο των ευθυνών.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούν από τον Ιβάν Σαββίδη από το Ροστόφ να εμφανιστεί και να δώσει εξηγήσει για την πολιτική της ομάδας, ενώ κάποιοι εκφράζουν τη θλίψη τους για τον Καγκάβ:. «Που ήρθες ρε Καγκάβα, σε λυπάμαι»…

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024