Ο 26χρονος Νιγηριανός επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ατρόμητο ως δανεικός από την Αούστρια Βιέννης μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.
Ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου θα πρέπει να θεωρείται ο Μπράιτ Εντομβόγι, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Περιστερίου.
Ο Εντομβόγι ανήκει στην Αούστρια Βιέννης, είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός και γνωρίζεται πολύ καλά με τον Κάναντι, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Αυστρία.
Ο Ατρόμητος θα αποκτήσει τον Νιγηριανό ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς, την οποία θα ενεργοποιήσει η ομάδα του Περιστερίου εάν ο Κάναντι μείνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Αφρικανού επιθετικού.
Φέτος, ο Μπράιτ Εντομβόγι δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του και αγωνίστηκε μόλις σε πέντε παιχνίδι, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Στουρμ Γκρατς, Σάλτσμπουργκ και Βάκερ. Πλέον, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον Νιγηριανό να ξανασμίγει με τον Νταμίρ Κάναντι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.