Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΟΥ: Νέες κλινικές συμβουλές για την θεραπεία ασθενών με covid - Σύσταση για χρήση αντιθρομβωτικών

ΠΟΥ: Νέες κλινικές συμβουλές για την θεραπεία ασθενών με covid – Σύσταση για χρήση αντιθρομβωτικών

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέδωσε σήμερα νέες κλινικές συμβουλές για τη θεραπεία ασθενών με Covid-19, περιλαμβανομένων εκείνων που εμφανίζουν επίμονα συμπτώματα μετά την ανάρρωση, και ανακοίνωσε επίσης πως συμβουλεύει να γίνεται χρήση χαμηλών δόσεων αντιθρομβωτικών

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέδωσε σήμερα νέες κλινικές συμβουλές για τη θεραπεία ασθενών με Covid-19, περιλαμβανομένων εκείνων που εμφανίζουν επίμονα συμπτώματα μετά την ανάρρωση, και ανακοίνωσε επίσης πως συμβουλεύει να γίνεται χρήση χαμηλών δόσεων αντιθρομβωτικών.

Η εκπρόσωπος του ΠΟΥ Μάργκαρετ Χάρις δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων από τον ΟΗΕ στη Γενεύη ότι η ομάδα των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας, όπου είχαν εντοπισθεί τον Δεκέμβριο 2019 τα πρώτα κρούσματα του κορονοϊού, πρόκειται να βγει από την καραντίνα μέσα στο επόμενο διήμερο και να αρχίσει τις εργασίες για να εντοπίσει την προέλευση του ιού.

Η Μάργκαρετ Χάρις αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες για καθυστερήσεις στις παραδόσεις των εμβολίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ίδια δήλωσε ότι δεν έχει στη διάθεσή της συγκεκριμένα δεδομένα και πως η προτεραιότητα του ΠΟΥ είναι να εμβολιασθούν όλοι οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό τομέα σε όλες τις χώρες μέσα στις πρώτες 100 ημέρες της φετινής χρονιάς.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024