Στο σκοτάδι βυθίστηκε η Τούμπα μια ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Superleague.
Αιτία ήταν το μπλακ άουτ που επικράτησε για λίγα λεπτά στην ευρύτερη περιοχή και είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο γήπεδο του Δικεφάλου του Βορρά.
Τα φώτα στους κεντρικούς πυλώνες είχαν σβήσει και τα μόνα σημεία που ήταν φωτεινά ήταν οι διάδρομοι και οι διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, τα οποία τροφοδοτούνται από γεννήτριες.
Μετά από αρκετά λεπτά το ρεύμα επανήλθε και οι προβολείς άνοιξαν, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν την προθέρμανσή τους για την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης. Η βλάβη έχει αποκατασταθεί και το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στις 19:30, όπως έχει προγραμματιστεί.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.