Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανέβηκε τρίτη η Μπαρτσελόνα, 2-0 την Έλτσε

Ανέβηκε τρίτη η Μπαρτσελόνα, 2-0 την Έλτσε

Με τέρματα των Ντε Γιονγκ και Πουτς οι «μπλαουγκράνα» επανήρθαν στις νίκες.

Νικηφόρα πέρασε η Μπαρτσελόνα από την έδρα της Έλτσε, επικρατώντας με 2-0 αν και χωρίς τον τιμωρημένο Μέσι. Οι «μπλαουγκράνα» ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 37 βαθμούς, εφτά λιγότερους από την Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και τρεις από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η γηπεδούχος αντίθετα έμεινε βυθισμένη στην προτελευταία θέση της κατάταξης και αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στο 39′ οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ με τον Μπρέθγουεϊτ να βγάζει σέντρα, τον Ντιέγκο Γκονζάλεθ να κάνει τραγικό λάθος και τον Ντε Γιόνγκ να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 89′ η Μπαρτσελόνα τελείωσε το παιχνίδι με τον Ντε Γιόνγκ να κάνει ωραία ενέργεια και γύρισμα για τον Πουτζ που με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-2.

ΕΛΤΣΕ: Έντγκαρ Μπαντία, Μπαραγάν, Μόχικα, Ντιέγκο Γκονζάλεθ, Γκονζάλο Βερντού, Γκούτι (74′ Τέτε Μορέντε), Μαρκόνε, Χοσάν, Βίκτορ Ροντρίγκεθ (82′ Νίνιο), Ριγκόνι (74′ Λουίσμι), Μπογιέ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ζόρντι Άλμπα, Ουμτιτί, Μιγκέθα, Αραούχο, Μπούσκετς, Ντε Γιόνγκ, Ντεμπελέ (74′ Τρινκάο), Πέδρι (87′ Πουτζ), Γκριεζμάν, Μπρέθγουεϊτ

 

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024