Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουντινέζε – Ίντερ 0-0 : Δεν ξετύλιξε το… δώρο της Αταλάντα η Ίντερ! (0-0)

Ουντινέζε – Ίντερ 0-0 : Δεν ξετύλιξε το… δώρο της Αταλάντα η Ίντερ! (0-0)

Μόνη της βγάζει τα… μάτια της η Ίντερ! Την ώρα που η Μίλαν γνώριζε βαριά ήττα από την Αταλάντα, οι «νερατζούρι» έμειναν στο 0-0 με την Ουντινέζε, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσουν κορυφή!

Μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, η Ίντερ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ουντινέζε, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα που οι νερατζούρι άφηναν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο Φρίουλι, η Αταλάντα έκλεινε (0-3) το… σπίτι της Μίλαν. Ετσι, οι παίκτες του Κόντε πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων το δώρο της ομάδας του Μπέργκαμο, μένοντας στη 2η θέση της κατάταξης και στο -2 από τους πρωτοπόρους Ροσονέρι.

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε υπερβολικά απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς να βρει την πολύ μεγάλη ευκαιρία πέρα από ένα ακυρωθέν γκολ που είχε στην αρχή της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Κόντε σκόραρε στο 8′ και την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, με τον Λαουτάρο, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 22′ η Ουντινέζε είχε καλή στιγμή με τον Ντε Πολ να γυρίζει και τον Λάρσεν με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών η Ίντερ απείλησε με τον Μπαρέλα να γυρίζει για τον Λαουτάρο, που για λίγο δεν έφτασε στην μπάλα.

Οι νερατζούρι δε μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία της Ουντινέζε, με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο μηδέν.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Μπεκάο, Μπονιφάτσι (62′ Ντε Μάγιο), Σαμίρ, Λάρσεν (79′ Μολίνα), Ντε Πολ, Αρσλάν (33′ Γουάλας), Ρομπέρτο Περέιρα, Ζέγκελαρ (78′ Νούιτινγκ), Λαζάνια, Ντεουλοφέου (62′ Μαντραγκόρα)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (70′ Πέρισιτς), Γιάνγκ (70′ Σένσι), Λουκάκου, Λαουτάρο (70′ Αλέξις Σάντσες)

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024