Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο : Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο επιθετικοί

Αντετοκούνμπο : Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο επιθετικοί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα από την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους πρωταθλητές Λέικερς, με τον Γιάννη να έχει double double, αλλά και να τελειώνει το ματς με 9 λάθη.

Ο έλληνας σούπερ σταρ αναφέρθηκε στο αντιαθλητικό φάουλ που χρεώθηκε για αγκωνιά στον Χάρελ, χαρακτηρίζοντας σωστή την απόφαση, ενώ διαμήνυσε πως θα συνεχίσει να είναι… επιθετικός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δις MVP του NBA:

«Όταν βλέπεις πολλά κορμιά μπροστά σου, το κάνει πιο δύσκολο. Το έκαναν σε όλο το ματς, υπήρξαν στιγμές που βρήκα χώρους για να επιτεθώ, όμως ταυτόχρονα προσπαθούσα να βρω τους συμπαίκτες μου και να πάρω τη σωστή απόφαση.

Είναι οι πρωταθλητές, ήταν η κορυφαία ομάδα της περσινής σεζόν, αλλά δεν το σκέφτομαι όταν μπαίνω στο ματς, είναι άλλος ένας αγώνας στον οποίον πρέπει να παίξω σκληρά και να πάρω τη σωστή απόφαση για να έχω την ευκαιρία να κερδίσω. Δεν το σκέφτομαι ατομικά, δε με ενδιαφέρει να παίξω καλά απέναντί τους, το πλάνο είναι να κάνουμε τη δουλειά απέναντι σε οποιονδήποτε, είτε είναι οι πρωταθλητές είτε είναι οι Πίστονς και οι Μάτζικ.

Δε θέλω να βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση, φορτωμένος με φάουλ, έκανα όμως το αντιαθλητικό με τον αγκώνα μου. Πρέπει να ζήσω με αυτό, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι χαρούμενος, επειδή τουλάχιστον δεν επρόκειτο για βρόμικο φάουλ.

Πρέπει να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να έχουμε την ίδια απόδοση για 48 λεπτά. Να κυκλοφορούμε την μπάλα, να βάζουμε τα σουτ, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ριμπάουντ. Νιώθω άνετα με τους νέους συμπαίκτες μου, θα πάμε στον πόλεμο σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και εγώ να συνεχίσω να επιτίθεμαι. Ήμουν αποτελεσματικός, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Δε με ενδιαφέρει τίποτε άλλο, δεν έχω κάτι άλλο να πω».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024