Αντετοκούνμπο : Ντουράντ και Χάρντεν ξυπνούν και βάζουν 30-50 πόντους
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο πλούσιο επιθετικό ταλέντο που έχει το Μπρούκλιν με τον Κέβιν Ντουράντ και τον Τζέιμς Χάρντεν
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την ήττα των Μπακς από τους Νετς και στάθηκε στο επιθετικό ταλέντο που έχει η ομάδα του Μπρούκλιν, τονίζοντας ότι οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν μπορούν να βάλουν πάνω από 30 πόντους όποτε θέλουν.
«Αυτό ξέρουν να κάνουν. Είναι δύο από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, ξυπνάνε, πάνε σε ένα ματς και βάζουν 30. Αν δεν είσαι επιθετικός στην άμυνα, θα σου βάλουν 50. Κάποιους παίκτες δεν μπορείς να τους μαρκάρεις στο ένας με έναν, είναι ομαδική προσπάθεια. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, σε κάποια διαστήματα τα καταφέραμε, αλλά όχι στο τέλος του αγώνα» τόνισε ο MVP των δύο τελευταίων σεζόν.
«Παίζουμε καλό μπάσκετ, βρίσκουμε ο ένας τον άλλον, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ανταγωνιστικοί. Χρειάζεται όμως βελτίωση. Κάναμε ένα καλό ματς με τους Μάβερικς, ένα ακόμη σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε» πρόσθεσε. Λίγη ώρα μετά το ματς έγραψε στα social media: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
- Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι πιο σημαντικός από όλους μας – Να είμαστε οικογένεια» (vid)
- Νίστρουπ: «Αξίζαμε να χάσουμε από τη Ραπίντ, είναι καλό που φάγαμε αυτό το χτύπημα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442