Σε τρία απλά βήματα, αποκτούμε το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες μας, για όσο διάστημα το χρειαζόμαστε

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα της δουλειάς μας. Δεσμευόμαστε απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να δεσμευτούμε και… με το αυτοκίνητό μας. Άλλωστε αυτή μας η αντιπάθεια προς τις δεσμεύσεις, ίσως είναι που μας στρέφει να επιλέγουμε τη λύση της συνδρομής σε όλο και περισσότερους τομείς -από την άσκηση μέχρι την ψυχαγωγία μας. Θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια αντίστοιχη λύση και για να απαντήσουμε στην ανάγκη μας για μια πιο ξένοιαστη οδηγική εμπειρία; Ο χώρος των υπηρεσιών αυτοκινήτου εξελίσσεται κι άλλο, για να καταφέρει να την καλύψει.

Συνδρομητική… οδήγηση

Για παράδειγμα, οι λύσεις που είχαμε στη διάθεσή μας μέχρι σήμερα, δεν θα κατάφερναν να ικανοποιήσουν κάποιον που χρειάζεται μεν αυτοκίνητο, όμως… μόνο για τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο. Ή κάποιον που έχει ανάγκη από ένα μικρό, εύκολο στο παρκάρισμα αυτοκίνητο τον Απρίλη, αλλά θέλει να πάει διακοπές με την οικογένειά του τον Ιούλιο.

Όλες αυτές οι διαφοροποιημένες απαιτήσεις βρίσκουν τη λύση τους στη νέα υπηρεσία Switch by Avis, που μας δίνει πρόσβαση σε έναν εκτεταμένο στόλο αυτοκινήτων, όταν και για όσο το χρειαστούμε.

Το μόνο που απαιτείται, είναι μια συνδρομή, για να είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε το ιδανικό αυτοκίνητο για διάστημα που διαρκεί από ένα μήνα έως ένα έτος.

Τρία βήματα προς το τέλειο αυτοκίνητο

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή.

  1. Πρώτα από όλα, μπαίνουμε στο myavis.gr και συμπληρώνουμε τα απαραίτητα στοιχεία για να φτιάξουμε το προφίλ μας. Έτσι, όταν έρθει η στιγμή της κράτησης, όλα θα είναι εύκολα, αφού όλες οι πληροφορίες θα είναι ήδη αποθηκευμένες. Και όσοι γραφτούμε στην υπηρεσία από νωρίς, εξασφαλίζουμε δωρεάν συνδρομή.
  2. Όταν χρειαστούμε αυτοκίνητο, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε την κατηγορία που επιθυμούμε, όπως επίσης και το διάστημα που θα το οδηγήσουμε για να ολοκληρώσουμε την κράτησή μας.
  3. Από τη στιγμή που η κράτησή μας θα επιβεβαιωθεί, το μόνο που μένει είναι να το παραλάβουμε από τον σταθμό Avis της επιλογής μας -ή ακόμη και στο σπίτι μας.

Μπορούμε να επαναλάβουμε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστούμε αυτοκίνητο, επιλέγοντας πάντα εκείνο που μας ταιριάζει και το διάστημα που θα το χρειαστούμε.

Και κάθε φορά, η διαδικασία θα είναι εξίσου γρήγορη και απλή, καθώς θα όλα πραγματοποιούνται online.

Λύσεις για όλες μας τις ανάγκες

Το Switch by Avis προσφέρει πολλές επιλογές αυτοκινήτων για όλα τα γούστα. Υπάρχουν διαθέσιμες πέντε διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων, προσαρμοσμένες σε όλες μας τις πιθανές ανάγκες. Από μικρό αυτοκίνητο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις μέσα στην πόλη μέχρι premium μοντέλα με πλούσιο εξοπλισμό και μέγιστη άνεση κατά την οδήγηση. Και με την ευελιξία της μηνιαίας κράτησης αυτοκινήτου, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Σταθερότητα και ευελιξία

Ουσιαστικά, λοιπόν, το Switch by Avis καταφέρνει να συνδυάσει τη σταθερότητα της συνδρομής, που μας επιτρέπει να κάνουμε κράτηση με σταθερή τιμή και εγγυημένη διαθεσιμότητα.

Ταυτόχρονα, μέσα από την υπηρεσία εξασφαλίζουμε προνόμια όπως μικτή ασφάλεια και το service του αυτοκινήτου, οδική βοήθεια, δυνατότητα upgrade κατηγορίας, δυνατότητα παράδοσης στο χώρο μας, αλλά και δυνατότητα προσθήκης ενός επιπλέον οδηγού. Ότι χρειάζεται ο κάθε συνδρομητής μπορεί να το επιλέξει κατά τη διάρκεια της online κράτησής του, επιλέγοντας ένα από δύο διαθέσιμα πακέτα επιπλέον προνομίων, Plus Pack ή Full Pack -ή παραμένοντας στο Standard Pack.

Έτσι, θα έχουμε πάντα το αυτοκίνητο που χρειαζόμαστε, σε χαμηλή τιμή και με όλα τα προνόμια που εξασφαλίζει η σφραγίδα ποιότητας Avis.

Ανακαλύψτε το Switch by Avis εδώ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr