Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρε άθλιοι: Η σχέση με 11χρονη είναι βιασμός και είναι το χειρότερο έγκλημα

Βρε άθλιοι: Η σχέση με 11χρονη είναι βιασμός και είναι το χειρότερο έγκλημα

Δεν καταλαβαίνει ένας ενήλικας ότι δεν μπορεί να είναι αμοιβαίος έρωτας με ένα 11χρονο κορίτσι. Και δεν είναι συναινετικό σεξ με ένα 14χρονο. Είναι βιασμός!

«Την αγαπάω, ήμασταν ερωτευμένοι, ήθελα να την παντρευτώ. Δεν είναι βιασμός κάτι που γίνεται με τη θέληση κάποιου».

Πολύ όμορφα λόγια από έναν άνδρα ε; Πολύ ρομαντικό και τίμιο να λέει κάποιος ότι αγαπάει μια κοπέλα και θέλει να την παντρευτεί.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν αυτή η κοπέλα είναι 11 ετών; Όταν είναι 12, 14 ή 16 ετών και ο… ερωτευμένος γαμπρός είναι 30 ετών;

Είναι έρωτας και δεν είναι βιασμός όταν ολοκληρώνουν τις σχέσεις τους σε μια ηλικία που το κορίτσι είναι ανήλικο και ο άνδρας – προπονητής εκμεταλλεύεται το νεαρό της ηλικίας, την ανωριμότητα και την άγνοια περί της σεξουαλικής ζωής;

Κι όμως, υπάρχουν κι αυτά τα… τέρατα στην εποχή μας. Ενας δάσκαλος ιστιοπλοΐας (που αποδεικνύεται σε άθλημα ντροπή για όσα έχουν γίνει), βγαίνει και λέει σε πανελλήνια μετάδοση: «Την είχα ερωτευτεί από τα 11 της χρόνια» και συνεχίζει: «Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει…»

Και δεν σταματά εκεί όταν τον ρωτούν για το αν ήταν 11 ή 12 όταν έκανε σεξ μαζί της: ««Ήτανε μεγαλύτερη, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ.»

Φτάνει η αθλιότητα. Αν ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να καταλάβει ότι ένα 11χρονο παιδί δεν μπορεί να είναι «ερωτευμένο» με έναν ενήλικα γιατί απλά δεν είναι ώριμο να καταλάβει τι είναι έρωτας, τότε αυτός είναι εγκληματίας.

Αν δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν κάνεις σεξ στα 12 ή 13 ή 15 χρόνια, όταν εσύ είσαι 30, τότε ο άνθρωπος αυτός είναι εγκληματίας.

Γιατί δεν καταλαβαίνει ότι βιασμός δεν είναι μόνο όταν μια γυναίκα λέει όχι και αντιστέκεται. Αλλά κι όταν είναι ανήλικη, όταν δεν έχει αντιληφθεί στο μυαλό της ακόμη τι είναι «έρωτας», «σχέση», «σεξ» ή «γάμος».

Με αφορμή έναν άλλον άθλιο καθηγητή στην Ηλιούπολη που υποστήριζε ότι έχει «σχέση» με 14χρονη είχα γράψει ένα άρθρο με τίτλο «Να τελειώνουμε με την αθλιότητα: Η «σχέση» με ανήλικο είναι έγκλημα!

Να τελειώνουμε, λοιπόν, με όλους αυτούς τους ανόητους, εγκληματίες «ενήλικες» που επιμένουν ότι ερωτεύονται ή έχουν «σχέση» με ανήλικο.

Να καταλάβουμε ότι σεξουαλική σχέση δεν μπορεί να υπάρχει με μια ψυχή που διαμορφώνει ακόμη τον χαρακτήρα της, τις σκέψεις της, τις ερωτικές της διαθέσεις.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για 11 χρονών κορίτσι. Ελεος.

Κάποιος να μαζέψει την αθλιότητα. Κάποιος να μιλήσει και να τιμωρήσει τους πρόστυχους, «δολοφόνους» αθώων παιδιών.

Και ναι. Είναι βιασμός και παιδεραστία όταν ένας 30χρονος έχει σχέση και κάνει σεξ με ένα 14χρονο, ακόμη κι αν αυτό συναινεί στην πράξη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024