Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εμβόλιο : Προθεσμία μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου για τον εμβολιασμό του πληθυσμού δίνει η Μέρκελ

Εμβόλιο : Προθεσμία μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου για τον εμβολιασμό του πληθυσμού δίνει η Μέρκελ

Έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του εμβολιασμού στη Γερμανία άφησε σήμερα να εννοηθεί η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, ακυρώνοντας εμμέσως την υπόσχεση του υπουργού Υγείας για προσφορά εμβολιασμού προς όλους «μέχρι το καλοκαίρι».

Έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του εμβολιασμού στη Γερμανία άφησε σήμερα να εννοηθεί η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ, ακυρώνοντας εμμέσως την υπόσχεση του υπουργού Υγείας για προσφορά εμβολιασμού προς όλους «μέχρι το καλοκαίρι».

Αναφερόμενη στην έλλειψη εμβολίων και στις καθυστερήσεις που σημειώνονται στον εμβολιασμό του πληθυσμού, η Μέρκελ τόνισε ότι οφείλεται στο γεγονός ότι το εμβόλιο παρασκευάζεται τις εγκαταστάσεις της Pfizer, η οποία, όπως είπε, διοχετεύει την παραγωγή της κυρίως στην αμερικανική αγορά.

«Η BioNTech είναι μια start up εταιρία», είπε σχετικά η Kαγκελάριος, αλλά εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι θα παραδοθούν κανονικά οι υπεσχημένες 8,8 εκατομμύρια δόσεις εντός του α’ τριμήνου του έτους. «Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν θα τηρηθεί αυτή η δέσμευση», πρόσθεσε, για να τονίσει ότι «μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει όλοι στην Γερμανία να έχουν την δυνατότητα εμβολιασμού».

Το «ημερολογιακό» τέλος του καλοκαιριού είναι στις 21 Σεπτεμβρίου, είπε η Μέρκελ, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι άγνωστο το πόσοι θα θελήσουν τελικά να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα.

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024