Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περικλής Κονδυλάτος: Ο ένας είναι διαβολικός, ο άλλος σαλτιμπάγκος

Περικλής Κονδυλάτος: Ο ένας είναι διαβολικός, ο άλλος σαλτιμπάγκος

Ο Περικλής Κονδυλάτος εκτόξευσε φαρμακερά πυρά εναντίον του Τριαντάφυλλου και του Γιώργου Κοψιδά

Με αμείωτο ρυθμό φάινεται πως συνεχίζονται οι εντάσεις στο Survivor, μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων και την νέα… σύμπραξη του Περικλή Κονδυλάτου με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο στην «κόκκινη» ομάδα.

Γεμάτο εντάσεις και «μπηχτές» από τους παίκτες και των δύο ομάδων ήταν το επεισόδιο της Τετάρτης (20/1).

Ο Τριαντάφυλλος δέχτηκε «πυρά» τόσο από τον Περικλή Κονδυλάτο όσο και από τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και αυτός αποκάλυψε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ζήλευε την Κάτια Ταραμπάνκο.

Το κλίμα στην παραλία των «κόκκινων» ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον Περικλή Κονδυλάτο. Ο παίκτης που ήταν υποψήφιος για αποχώρηση εκτόξευσε φαρμακερά βέλη για μία ακόμη φορά εναντίον του Γιώργου Κοψιδά και του Τριαντάφυλλου

Ο Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε μάλιστα χωρίς δισταγμούς την άποψη που έχει για τους δύο συμπαίκτες του τόσο στην Ανθή Σαλαγκούδη στην παραλία όσο και στην κάμερα.

«Από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρείται ο Θεός, προφανώς εγώ είμαι το αντίπαλο δέος. Σίγουρα υπήρξε συνεννόηση με τον Τριαντάφυλλο, που έχω ζήσει αυτό το ανθρωποειδές έναν μήνα» δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Έχουν βαπτίσει αυτή τη στιγμή σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργος Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος που τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει».

Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια πως «κουράστηκα να μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να γυρίσω σε μια πραγματικότητα που θα έχω να κάνω με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει και είναι υγιείς. Που δεν είναι διψασμένες κατίνες για εξουσία».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024