Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέστερ – Τσέλσι 2-0 : Λέστερ για πρωτάθλημα, Τσέλσι σε κρίση!

Λέστερ – Τσέλσι 2-0 : Λέστερ για πρωτάθλημα, Τσέλσι σε κρίση!

Εποχές 2015-2016 ζουν στη Λέστερ! Οι «Αλεπούδες» επικράτησαν (2-0) εύκολα της Τσέλσι, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην κορυφή της Premier League. Απογοήτευσαν σε ακόμη ένα ματς οι «μπλε», που κινδυνεύουν να μείνουν… χιλιόμετρα μακριά από τις θέσεις του Champions League.

Δε σταματάει πουθενά η αρμάδα του Μπρένταν Ρότζερς, φωνάζοντας πως πάει για πρωτάθλημα.

Η Λέστερ επικράτησε (2-0) εύκολα της Τσέλσι στο King Power Stadium, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Premier League με 38 βαθμούς. Οι «Αλεπούδες» έχουν ένα ματς περισσότερο και βρίσκονται στο +1 από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δείχνουν ικανές να επαναλάβουν το… θαύμα της σεζόν 2015-2016.

Από την άλλη, μια από τα ίδια για την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ. Για ακόμη μια φορά, οι «μπλε» υστέρησαν σε κρίσιμο ματς, με τον 42χρονο τεχνικό να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Πλέον, η ομάδα του Λονδίνου απομακρύνεται και από τις θέσεις του Champions League, καθώς έχει μείνει 8η με 29 πόντους.

Στο 6ο μόλις λεπτό μετά από διώξιμο της άμυνας της Τσέλσι, ο Εντιντί με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τη Λέστερ ενώ στο 16’ το σουτ του Μάντισον από μακριά, τράνταξε το δοκάρι του Μεντί.

Στο 39ο λεπτό η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι, που μετά από χρήση του VAR έγινε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Μάουντ δεν εκτέλεσε σωστά και στην κόντρα ο Ολμπράιτον, έκανε το γέμισμα με τον Μάντισον από κοντά να πλασάρει για το 2-0.

Στο 86ο λεπτό ο Ζιγές εκτέλεσε το φάουλ και ο Βέρνερ με προβολή σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ και στο 90+2′ ο Σμάιχελ μπλόκαρε εύκολα το παλσέ του Ζιγές.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Τζάστιν, Καστάιν, Φοφανά, Τίλεμανς, Εντιντί, Ολμπράιτον (77’ Περέιρα), Μάντισον (76’ Αγιόθε Πέρεθ), Μπαρνς, Βάρντι (88’ Ιεανάτσο)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τζέιμς, Ρίντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ, Κόβατσιτς, Χάβερτς (68’ Βέρνερ), Μάουντ, Χάντσον Οντόι (68’ Ζιγές), Πούλισικ, Έιμπραχαμ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024