Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουράτος για Λαύριο : Πάμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη

Μουράτος για Λαύριο : Πάμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη

Ο Βασίλης Μουράτος, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Προμηθέα, αλλά και στη νοοτροπία που έχει χτίσει η ομάδα του Χρήστου Σερέλη

Το Λαύριο υποδέχεται απόψε (20/1, 17:00) τον Προμηθέα για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Basket League και ο Βασίλης Μουράτος  φιλοξενήθηκε στο blog του ΕΣΑΚΕ μιλώντας για την αναμέτρηση.

Ο έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιήσει οι Πατρινοί βοήθησαν το σύνολο του Μάκη Γιατρά, ενώ τόνισε πως πλέον εκείνος και οι συμπαίκτες του μπαίνουν με άλλη νοοτροπία στα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βασίλης Μουράτος:

«Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο χρονικά παιχνίδι για τον πρώτο γύρο απέναντι στον Προμηθέα! Ο Προμηθέας προχώρησε σε αλλαγές παικτών και δείχνει να βρίσκει τη δυναμική που του αρμόζει, κάτι που μαρτυρούν τα τελευταία του αποτελέσματα!

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κλείσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία τον πρώτο γύρο συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες νίκες που πετύχαμε!

Πλέον έχουμε άλλη νοοτροπία, πάμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη και έχουμε ως κύριο στόχο να παρουσιαστούμε σε ακόμα ένα παιχνίδι σοβαροί και πειθαρχημένοι.

Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, όμως θέλουμε να μείνουμε ψηλά και έχουμε την αυτοπεποίθηση να πετύχουμε μια ακόμα νίκη! Την 8η συνεχόμενη!»

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024