Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπολογίζει κανονικά τον Χνιντ ο Χιμένεθ, δεν παίρνει στόπερ η ΑΕΚ

Υπολογίζει κανονικά τον Χνιντ ο Χιμένεθ, δεν παίρνει στόπερ η ΑΕΚ

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση στόπερ για την ΑΕΚ αφού ο Νασίμ Χνιντ υπολογίζεται και πάλι από τον Μανόλο Χιμένεθ κάτι που σημαίνει πως δεν θα πάει για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ τον Ιανουάριο.

Μεγάλη κουβέντα έγινε στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας δεδομένου μάλιστα ότι έμοιαζε φευγάτος και ο Νασίμ Χνιντ. Ο μάνατζερ του Τυνήσιου στόπερ είχε βγει στην αγορά για να βρει πρόταση δανεισμού με τη σύμφωνη γνώμη και της Ένωσης ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε απόκτηση στόπερ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ενώ θα υπολογίζεται κανονικά ο Χνιντ που ξεπέρασε και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται μάλιστα να είναι στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως και ο 19χρονος Ραντόνια που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Έτσι η υπόθεση στόπερ μπαίνει στην άκρη για την ΑΕΚ τον Ιανουάριο και μένει να δούμε τώρα τί θα γίνει με την απόκτηση δεξιού μπακ όπου πλην του Μπακάκη υπάρχει μόνο ο Ραντόνια καθώς Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο δεν υπολογίζονται.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024