«Το σημαντικό είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες», δήλωσε αναφερόμενος στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, Βασίλης Τοκάκης

«Νιώθω πιο άτρωτος και πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες», δήλωσε αναφερόμενος στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, Βασίλης Τοκάκης.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση που έκανε για την περιπέτεια της υγείας του, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του που έχει τίτλο «Άνοιξη του μυαλού», κ. Τοκάκης τόνισε πως «δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα και να δίνουμε λύσεις και όχι να βλέπουμε εμπόδια».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, μια Δευτέρα πρωί σηκώθηκε, και μια εβδομάδα μετά βρισκόταν στο χειρουργείο με καρκίνο στον εγκέφαλο. Αναφερόμενος στο βιβλίο του, το οποίο έγραψε μετά την περιπέτειά του δήλωσε πως «το μήνυμα του βιβλίου είναι ότι ο καρκίνος είναι εδώ, υπάρχει ένας γύρω μας».

Αναφορικά με την πανδημία είπε πως δεν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι αρνητές του κοροναϊού καθώς η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα πράγματα οδηγεί σε έξαρση κρουσμάτων και θανάτων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr