Δημητρακόπουλος προς Μπεκατώρου : Από εδώ και στο εξής θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου
Ο πρόεδρος της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας μίλησε για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, τονίζοντας πως η Εκτελεστική Επιτροπή έχει ήδη ζητήσει την παραίτηση του φερόμενου ως δράστη
Ο πρόεδρος της ΕΙΟ, Αντώνης Δημητρακόπουλος, μίλησε για τη συγκλονιστική υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, τονίζοντας πως η Ομοσπονδία ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του φερόμενου ως δράστη.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρώτη ανακοίνωση της ΕΙΟ, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε καμία διάθεση να υποβαθμίσει το γεγονός και πως η δεύτερη ανακοίνωση ήταν συνέχεια της πρώτης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Δημητρακόπουλος:
Είχαμε πει πως όταν γνωστοποιηθεί το όνομα του δράστη θα πράξουμε ό,τι πρέπει για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται. Η ΕΙΟ δεν είχε καμία διάθεση να υποβαθμίσει το γεγονός με την ανακοίνωσή της και αυτό φάνηκε και από την δεύτερη ανακοίνωση που ήταν συνέχεια της πρώτης.
Η Εκτελεστική Επιτροπή ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του φερόμενου ως δράστη αυτής της αποτρόπαιας πράξης, ενώ ζητήσαμε να παραιτηθεί και ως εκπρόσωπός μας από την Ολυμπιακή Επιτροπή, κάτι που όπως γνωρίζω έγινε.
Δεν είχαμε καμία ένδειξη ότι υπήρχαν τέτοια περιστατικά στον χώρο μας. Ουδέποτε υπήρξε ανάλογη καταγγελία στο παρελθόν και τώρα με την ευκαιρία αυτή προτρέπουμε όλους τους αθλητές από όλα τα αθλήματα να βγουν και να γνωστοποιήσουν αν έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Δεν έχω μιλήσει με την Σοφία Μπεκατώρου και το έχω προσωπικό μου παράπονο που άργησε να μου μιλήσει. Αλλά αν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα «μπράβο κορίτσι μου και από δω και στο εξής θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου».
- Προειδοποίηση από την Google: Πάνω από 1 δισεκατομμύριο smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί
- Αποφυλάκιση κρατουμένων στη Βενεζουέλα: Ελεύθερος ο Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, ηγετικό μέλος της αντιπολίτευσης
- Λίβανος: Τουλάχιστον 6 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στην Τρίπολη – Αγωνιώδεις έρευνες
- Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (1-3)
