Άρης – Παναθηναϊκός : Ο Καμπετσής σκοράρει σε κενή εστία για το 0-1
Από το 9ο λεπτό ο Παναθηναϊκός προηγείται με 1-0 του Άρη χάρη σε γκολ του Αργύρη Καμπετσή από ασίστ του Βέλεθ.
Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Αργύρη Καμπετσή.
Συγκεκριμένα στο 9′ ο Χουάνκαρ εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Βέλεθ αμαρκάριστος γύρισε την μπάλα για τον Καμπετσή που σε κενό τέρμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο γκολ του νεαρού άσου μετά από σχεδόν δύο χρόνια και το γκολ του την Πρωταπριλιά του 2019 κόντρα στον Απόλλωνα.
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
- Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας –Μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE


