Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Κόντρα στον Ατρόμητο για μια τέταρτη σερί νίκη

ΑΕΚ : Κόντρα στον Ατρόμητο για μια τέταρτη σερί νίκη

Κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να φθάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα

Κρίσιμο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να υποδέχεται (21:30, Novasports 2 HD) τον Ατρόμητο για τη 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» παικτών είναι στα ύψη μετά το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει μεταμορφώσει την εικόνα της ομάδας.

Η βελτίωση της ΑΕΚ είναι αισθητή, με την Ένωση να μετρά το τελευταίο διάστημα τρεις συνεχόμενες νίκες, με μηδέν παθητικό.

Πράγμα που είχε να συμβεί από τον… μακρινό Σεπτέμβρη του 2020.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται πλέον στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 πόντους, ενώ ο Ατρόμητος είναι 7ος με 21 και… βλέπει πεντάδα.

Στα αγωνιστικά, βουνό είναι τα προβλήματα για τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Για την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου τέθηκε νοκ άουτ και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, με το σέρβο χαφ να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριο Μιτάι, που ακολούθησαν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Στα πιτς και ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Αθανασιάδης αναμένεται να υπερασπιστεί την κιτρινόμαυρη εστία, με τους Λάτσι – Σβάρνα να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας.

Μπακάκης και Λόπες θα πάρουν θέση στα δύο άκρα, με τους Γαλανόπουλο και Σιμόες στο χώρο του κέντρου.

Λιβάι Γκαρσία και Λιβάγια πιθανότατα θα βρεθούν στις πτέρυγες, με τον Μάνταλο πίσω από τον Ολιβέιρα, σε σύστημα 4-2-3-1.

Δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε 4-3-3 ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σε αυτήν την περίπτωση ο αρχηγός της ΑΕΚ αναμένεται να μετακινηθεί στον άξονα.

Από την άλλη πλευρά, ο Νταμίρ Κάναντι είδε τον Γκαλβάο να μην ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του και να μένει εκτός αποστολής, όπως και ο Γιαννιώτης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς και Οικονομίδης.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024