
Μαρία Σάκκαρη : Σε καραντίνα η ελληνίδα τενίστρια
Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν μεταξύ των 64 επιβατών που ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ από το Άμπου Ντάμπι στη Μελβούρν
Σε καραντίνα μπαίνει για δύο εβδομάδες η Μαρία Σάκκαρη και δεν θα έχει δυνατότητα προπόνησης ενόψει του Australian Open που ξεκινάει στις 8 Φεβρουαρίου.
Ο λόγος; Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν μεταξύ των 64 επιβατών που ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ από το Άμπου Ντάμπι στη Μελβούρνη, στην οποία βρέθηκε θετικό κρούσμα κοροναϊού.
Στην ίδια πτήση ήταν και άλλα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως οι Μπιάνκα Αντρεέσκου, Αντζελίκ Κέρμπερ, Μπελίντα Μπέντσιτς, Ονς Ζαμπέρ και Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.
Το άτομο που βρέθηκε θετικό, πάντως, δεν είναι παίκτης.
Να σημειωθεί ότι ήδη 47 παίκτες δεν θα μπορούν να προπονηθούν για 14 μέρες, με τον κοροναϊό να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους παίκτες και στους διοργανωτές του Australian Open.
- «Καμπανάκι» ΤτΕ για την ελληνική οικονομία
- Ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε ο Κλάιμπερν (pic)
- Δήμος Τήνου: Πλήρης επαναλειτουργία του ΚΕΠ Πανόρμου με μόνιμο υπάλληλο
- ΣΥΡΙΖΑ: Μοναδική υποψήφια πρόεδρος της Κ.Ο. η Ρένα Δούρου – Το Σάββατο η ψηφοφορία
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Πού μπορείτε να σκοτώσετε τον Τραμπ» – Βίντεο του ιρανικού Fars δείχνει ευάλωτα σημεία της αυτοκινητοπομπής του





