Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βλέπει» Ευρώπη η Γουέστ Χαμ (1-0), τρίποντο-ανάσα για την Μπράιτον (1-0)

«Βλέπει» Ευρώπη η Γουέστ Χαμ (1-0), τρίποντο-ανάσα για την Μπράιτον (1-0)

Τα Σφυριά επικράτησαν με 1-0 της Μπέρνλι, ενώ η Μπράιτον νίκησε εκτός έδρας την Λιντς με 1-0.

Μεγάλη νίκη που τη διατηρεί στο κόλπο για την ευρωπαϊκή έξοδο πέτυχε η Γουέστ Χαμ.

Τα Σφυριά το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησαν με 1-0 της Μπέρνλι για την 19η αγωνιστική της Premier League και βρίσκονται στην 8η θέση με 29 πόντους, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Αντόνιο στο 10ο λεπτό.

Ο Φορνάλς σέντραρε από αριστερά και ο Αντόνιο εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0. Στο 33’ η Μπέρνλι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ογκμπόνα. Στο 51’ η Γουέστ Χαμ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Μι έσωσε την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά την κεφαλιά του Αντόνιο. Στο 69’ ο Πόουπ είπε «όχι» στον Μπόουεν, ενώ στο 81ο λεπτό η Μπέρνλι είχε δοκάρι με το  ΜακΝέιλ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Τσουφάλ, Ράις, Ντόουσον, Αντόνιο, Σουτσεκ, Φορνάλς, Μπενραχμά (68’ Λανσίνι), Μπόουεν (82’ Γιαρμολένκο)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Μι, Λόουτον, Πίτερς, Ταρκόβσκι, Γκούντμουντσον (46’ ΜακΝέιλ), Γουέστγουντ, Μπρέιντι, Μπράουνχιλ, Μπαρνς, Γουντ (72’ Ροντρίγκες)

Λιντς – Μπράιτον 0-1

Τρίποντο-ανάσα για την Μπράιτον, που επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Λιντς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 13’ απείλησαν με τον Μοπέ, αλλά ο Κασίγια του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Τροσάρ έκανε το γύρισμα στον Μοπέ και αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 24’ η Μπράιτον άγγιξε το 2-0, αλλά ο Μοπέ σημάδεψε δοκάρι του Κασίγια. Στο 50΄το σουτ του Ραφίνια πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Μπράιτον. Στο 62’ ο Τροσάρ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 65’ ο Μπάμφορντ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ετσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΛΙΝΤΣ: Κασίγια, Κούπερ, Έιλινγκ, Ντάλας, Στρόικ, Κλιχ, Χάρισον, Ροδρίο (62’ Ρόμπερτς), Μπάμφορντ, Αλλιόσκι (67’ Ερνάντεθ), Ραφίνια (75’ Πόβεδα Οκάμπο)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ:Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Γουάιτ, Μπερν, Ντανκ, Φέλτμαν, Γκρος, Μαρτς, ΜακΆλιστερ (62’ Μπισουμά), Μοπέ (81’ Πρέπερ), Τροσάρ (74’ Τάου)

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024