Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ, πόσα θες να μας τρελάνεις;

ΠΑΟΚ, πόσα θες να μας τρελάνεις;

Από τον προσιτό και εύκολο στόχο Φεράρι στον ακριβό Ματέους Ρέις. Ο δανεικός (και βλέπουμε) του Γιαννούλη στη Νόριτς και η συγκατάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για τον παίκτη του Βόλου, που ετοιμάζεται για την Τούμπα.

Στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νόριτς βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του 25χρονου μπακ.

Aυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη είναι ο Φράνκο Φεράρι που αγωνίζεται στον Βόλο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μάλιστα έχει δώσει ήδη τη συγκατάθεσή του, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτησή του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρεί ότι ο Φεράρι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στη Superleague, αφού γνωρίζει τα ελληνικά δεδομένα μιας και αγωνίζεται ήδη στην πατρίδα μας.

Από την άλλη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι το κόστος για την απόκτηση του είναι μικρό και θα αποκτηθεί χωρίς να χρειαστεί να βγει ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία του συλλόγου. Παράλληλα, οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ είναι εξαιρετικές και ως εκ τούτου η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σχετικά εύκολα, χωρίς να γίνει σήριαλ. Κάτι που θέλουν να αποφύγει ο Δικέφαλος.

Ο Φεράρι λοιπόν μοιάζει ως η ιδανική επιλογή, με τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά να έχει «κλεισμένο» τον παίκτη. Την ίδια ώρα όμως υπήρξαν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, τα οποία ανέφεραν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για τον Ματέους Ρέις.

Τον Βραζιλιάνο που ανήκει στη Ρίο Αβε και έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό και για τον οποίο έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ενας παίκτης πολύ πιο ακριβός από τον Φεράρι και μάλιστα σύμφωνα με τους Πορτογάλους, βρίσκεται πολύ κοντά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τώρα, πως γίνεται ο ΠΑΟΚ που θέλει να αποκτήσει τον προσιτό και εύκολο στόχο Φεράρι κοιτάζει παράλληλα και την περίπτωση του Ματέους Ρέις, κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει. Από τη μία ένας παίκτης χαμηλού κόστους και από την άλλη ένας παίκτης με πολύ υψηλό κασέ.

Πόσο μάλλον όταν ο Δημήτρης Γιαννούλης πάει ως δανεικός στη Νόριτς, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Εάν ανέβει η αγγλική ομάδα τότε θα τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ. Σε αντίθετη περίπτωση ο Δικέφαλος δεν θα πάρει τα χρήματα που ακούγονται και γράφονται.

Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν;

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024