Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλο «διπλό» του Απόλλωνα στο Αλκαζάρ (1-0)

Μεγάλο «διπλό» του Απόλλωνα στο Αλκαζάρ (1-0)

Χάρη σε γκολ του Τσιλούλη ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στη Λάρισα την οποία άφησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης που έφυγε με διπλό από το Αλκαζάρ κόντρα στη Λάρισα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και χάρη σε ένα γκολ του Τσιλούλη επικράτησε με 1-0 των «βυσσινί» που παραμένουν στην προτελευταία θέση και με μόλις μία νίκη.

Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 2′ όταν ο Μαρκ Φερνάντεθ σούταρε αλλά ο Μπάγιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Το παιχνίδι είχε πολύ πάθος και λίγες φάσεις με τη Λάρισα να δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει. Ένα κακό σουτ του Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή στο 41′ ήταν η καλύτερη στιγμής της στο πρώτο 45λεπτο.

Φίλιπ και Ντάουντα είχαν από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι που φτάσαμε στη φάση που έκρινε τα πάντα. Στο 73′ ο Ντάουντα έδωσε όμορφα για τον Τσιλούλη που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπάγιτς για το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ δίνοντας μια σπουδαία νίκη στον Απόλλωνα.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης, 3-5-2): Μπάγιτς – Τσόσιτς, Ζίζιτς (57′ Γιουνές), Μιχαήλ – Μπέρτος (77′ Τρούγιτς), Σπαρβ (46′ Μιλοσάβλιεβιτς), Κολομπίνο, Νικολιάς, Φίλιπ – Πινακάς, Ντουρμισάι.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος, 4-2-3-1): Βέρχουλστ – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς – Λαγός (62′ Κιτόκο), Κολ – Μαρκ Φερνάντεθ (89′ Χουχούμης), Τσιλούλης, Μουνιέ (76′ Βιτλής) – Ντάουντα (89′ Τσαμπούρης).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024