Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε η Αϊντχόφεν (5-3)

Ξέσπασε η Αϊντχόφεν (5-3)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 32 του Europa League, επικράτησε με 5-3 της Σπάρτα στο Ρότερνταμ και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αγιαξ, που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επέστρεψε η Αϊντχόφεν.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League επικράτησε με ανατροπή 5-3 της Σπάρτα στο Ρότερνταμ για την 17η αγωνιστική της Eredivisie και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αγιαξ, ο οποίος θα υποδεχθεί αύριο την Φέγενορντ (17/1).

Η Σπάρτα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 4ο λεπτό αιφνιδίασε την Αϊντχόφεν. Ο Σμιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απάντηση των Ερυθρόλευκων ήρθε 20 λεπτά αργότερα, με τον Μάουρο Τζούνιορ στο 24’ να ισοφαρίζει σε 1-1 το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αϊντχόφεν έφερε τα πάνω – κάτω στον αγώνα, σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά.

Στο 47’ ο Μαλέν έκανε το 2-1 για την ομάδα του Σμιτς και στο 49’ ο Μαντουέκε έκανε το 3-1. Στο 71’ ο Μαξ έκανε το 4-1 και όλα έδειχναν ότι η Αϊντχόφεν θα πάρει εύκολα τη νίκη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο 75 και στο 87’ σκόραραν δύο γκολ με τους Γκραβενμπερχ και Χάρτσουχ και… άγχωσαν τους φιλοξενούμενους.

Στο 90+3’ όμως ο Μαλέν σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του Σμιτς.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το Ρότερνταμ, παρέμειναν στο κυνήγι του τίτλου και πλέον περιμένουν το αυριανό ντέρμπι του Αγιαξ με την Φέγενορντ για να μάθουν τη διαφορά που θα έχουν από τον Αίαντα, μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024