Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Pfizer : Οι καθυστερήσεις στην παράδοση του εμβολίου θα περιοριστούν σε μία εβδομάδα
«Οι Pfizer και BioNTech ανέπτυξαν ένα σχέδιο που θα επιτρέψει να αυξήσουμε τις ικανότητες κατασκευής στην Ευρώπη και να παράσχουμε πολλές περισσότερες δόσεις στο δεύτερο τρίμηνο», ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, σε ένα κοινό ανακοινωθέν
Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer, που συνεργάζεται με το γερμανικό εργαστήριο BioNTech, ανακοίνωσε σήμερα ένα «σχέδιο» που θα επιτρέψει τον περιορισμό σε μία εβδομάδα των καθυστερήσεων παράδοσης του εμβολίου κατά της Covid-19 κι ενώ η Ευρώπη φοβόταν πως θα έβλεπε μείωση των παραδόσεων των δόσεων για «τρεις ή τέσσερις εβδομάδες».
«Οι Pfizer και BioNTech ανέπτυξαν ένα σχέδιο που θα επιτρέψει να αυξήσουμε τις ικανότητες κατασκευής στην Ευρώπη και να παράσχουμε πολλές περισσότερες δόσεις στο δεύτερο τρίμηνο», ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, σε ένα κοινό ανακοινωθέν.
«Επανερχόμαστε στο αρχικό χρονοδιάγραμμα παραδόσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την εβδομάδα της 25ης Ιανουαρίου, με μια αύξηση των παραδόσεων από την εβδομάδα της 15ης Φεβρουαρίου», συμπληρώνουν οι δύο εταιρείες.
«Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητες ορισμένες τροποποιήσεις των διαδικασιών παραγωγής», τονίζουν οι δύο εταίροι.
Ο αμερικανικός όμιλος Pfizer είχε προειδοποιήσει χθες ότι δεν θα μπορούσε, έως τις αρχές Φεβρουαρίου, να παραδώσει στις χώρες της ΕΕ τις εβδομαδιαίες ποσότητες για τις οποίες είχε δεσμευτεί.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!