Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο : Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό δημοτικού αστυνομικού από εξαγριωμένο πολίτη

Ηράκλειο : Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό δημοτικού αστυνομικού από εξαγριωμένο πολίτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα αίτια της επίθεσης που δέχτηκε χθες άντρας της δημοτικής αστυνομίας από εξαγριωμένο πολίτη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα αίτια της επίθεσης που δέχτηκε χθες άντρας της δημοτικής αστυνομίας από εξαγριωμένο πολίτη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Λόγω κλήσης…

Ο δράστης, όπως μεταδίδει το neakriti.gr, ισχυρίστηκε πως είχε αποφασίσει να χτυπήσει όποιον αστυνομικό έβρισκε μπροστά του, λόγω κλήσης… που είχαν δώσει στον πατέρα του.

Οι νέες πληροφορίες έρχονται να προστεθούν στο σκηνικό της επίθεσης που δέχτηκε χθες Παρασκευή το πρωί άντρας της δημοτικής αστυνομίας έξω από την ενετική Λότζια.

Οπως διευκρινίστηκε, το θύμα της επίθεσης έφτασε μαζί με συνάδελφό του έξω από το δημαρχείο, με στόχο τη διενέργεια των καθημερινών ελέγχων στο εσωτερικό του κτιρίου και των συστάσεων για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Τη στιγμή που ο δημοτικός αστυνομικός – και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος – αποβιβάστηκε από αυτό, και ενώ έκλεινε την πόρτα, δέχτηκε πισώπλατα αναίτια επίθεση από τον δράστη ο οποίος μάλιστα τον ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα.

Αγριος ξυλοδαρμός

Τον χτύπησε με μπουνιές και τον έριξε στο έδαφος, συνεχίζοντας τον άγριο ξυλοδαρμό, ενώ παρενέβησαν ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος και υπάλληλος από τη Λότζια.

Μαζί κατάφεραν να σταματήσουν την επίθεση και να ακινητοποιήσουν τον δράστη καθώς ο οδηγός του οχήματος της δημοτικής αστυνομίας προσπάθησε μάταια να τα καταφέρει μόνος του.

Πέραν των ακατονόμαστων εκφράσεων, ο δράστης της επίθεσης συνέχισε την προκλητική στάση του, αναφέροντας ότι υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας είχε κόψει κλήση στον πατέρα του και αποφάσισε να σπάσει στο ξύλο τον πρώτο αστυνομικό που θα έβρισκε μπροστά του.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να διευκρινίσει εάν πρόκειται για πραγματικό περιστατικό και πότε σημειώθηκε.

Πηγή: neakriti.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024