Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάιντεν : Αναβλήθηκε η πρόβα ορκωμοσίας για λόγους ασφαλείας - Θα γίνει τη Δευτέρα

Μπάιντεν : Αναβλήθηκε η πρόβα ορκωμοσίας για λόγους ασφαλείας – Θα γίνει τη Δευτέρα

Η πρόβα είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή, ωστόσο αποφασίστηκε να μην γίνει εκείνη την ημέρα καθώς εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία λόγω των οπαδών του Τραμπ

Μια πρόβα της τελετής ορκωμοσίας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν, αποφασίστηκε να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας.

Η πρόβα είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή, ωστόσο αποφασίστηκε να μην γίνει εκείνη την ημέρα καθώς εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία λόγω των οπαδών του Τραμπ. Το Politico επικαλέστηκε δύο πηγές ενημερωμένες σχετικά για την είδηση, τονίζοντας πως η πρόβα της τελετής σχεδιάζεται πλέον να γίνει τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου, σε μία τελετή που θα παρουσιάσει ο Τομ Χανκς, ενώ ανακοινώθηκε πως η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, ενώ θα χορέψει η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η τελετή της ορκωμοσίας θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19 και των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια αφού ένας όχλος υποστηρικτών του Τραμπ επιτέθηκε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ επιδιώκοντας να αποτρέψει την επικύρωση της νίκης του Μπάιντεν από το νομοθετικό σώμα.

Το κοινό δεν θα μπορεί να είναι παρόν για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024