Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σλούκας: «Στην αρχή δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ»

Σλούκας: «Στην αρχή δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην αρχή

Ο παίκτης που αναδείχθηκε MVP του Δεκεμβρίου είναι ο Κώστας Σλούκας σύμφωνα με την Bwin, ο οποίος έκλεισε το 2020 με εξαιρετικές εμφανίσεις τη σεζόν.

Ο διεθνής γκαρντ βοήθησε τον Ολυμπιακό, ώστε να περάσει νικητής από τη Βαρκελώνη (88-96) σημειώνοντας 15 πόντους και 10 ασίστ. Εν συνεχεία, με 12 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής στο 79-81 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, αφήνοντας πίσω του την ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Στην ήττα από την Βαλένθια ήταν ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» με 18 πόντους και 7 ασίστ, ενώ απέναντι στη Χίμκι έσπασε όλα τα κοντέρ, οδηγώντας με 25 πόντους και πέντε ασίστ τον Ολυμπιακό στη νίκη με 105-88.

Ο Σλούκας μίλησε στην κάμερα της bwin για τη διάκριση του MVP Δεκεμβρίου, τονίζοντας ότι, αν και δυσκολεύτηκε στην αρχή, πλέον έχει προσαρμοστεί στην ομάδα. Αναφέρθηκε επίσης στα δημιουργικά και εκτελεστικά του χαρίσματα, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια και συμπλήρωσε ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με το κεφάλι χαμηλά, δουλεύοντας καθημερινά για να πετύχει τους στόχους της.

Τέλος, ο Σλούκας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και ξεκαθάρισε ότι παρότι το άδειο γήπεδο κάνει τη ζωή των παικτών δύσκολη, οι «ερυθρόλευκοι» νιώθουν τη δύναμη που τους δίνει ο «έκτος παίκτης» τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω πως έχω προσαρμοστεί καλά. Στην αρχή είχα δυσκολευτεί, παρότι ήμουν χρόνια στην ομάδα και προσπαθούμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο από την αρχή της σεζόν. Όλες οι νίκες είναι πολύ σημαντικές. Κάθε μια είναι ένα λιθαράκι για τον στόχο μας. Έχει χρόνο η Ευρωλίγκα. Πιστεύω στην ομάδα. Παρότι ο κόσμος λείπει, ο κόσμος, θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε και αν τελειώσουμε τη δουλειά.

Είμαι καλός και στην δημιουργία και στην εκτέλεση. Κάποιες φορές το κάνω καλύτερα και κάποιες χειρότερα. Το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Η απουσία του κόσμου είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, καθώς παίζουμε ε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο χωρίς τους φιλάθλους μας κάνει δύσκολη τη ζωή. Θέλουμε την υπομονή και την στήριξή τους, έστω από την τηλεόραση, γιατί νιώθουμε την στήριξή τους και την ώθηση που μας δίνει».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024