Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απαντήσεις για τις συνθήκες εξαφάνισής της δίνει η 17χρονη Μάγια - Τι δήλωσε ο πατέρας της

Απαντήσεις για τις συνθήκες εξαφάνισής της δίνει η 17χρονη Μάγια – Τι δήλωσε ο πατέρας της

Ανακουφισμένος δηλώνει ο πατέρα του κοριτσιού. Πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της 17χρονης

Στην ασφάλεια Ηρακλείου βρίσκεται και καταθέτει η 17χρονη Μάγια η οποία είχε εξαφανιστεί εδώ και αρκετές ημέρες από το σπίτι της, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της.

«Με πήραν πριν λίγο από την Ασφάλεια και μου είπαν πως η Μάγια βρέθηκε δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω. Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που τελείωσε αυτή η περιπέτεια. Θα μας ειδοποιήσουν οι αρχές για να την παραλάβουμε», δήλωσε στο Θέμα ο πατέρας του κοριτσιού.

Όπως ο ίδιος πρόσθεσε, η κόρη του έφυγε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. «H Mάγια μας, λείπει από χτες το μεσημέρι, όταν μας είπε ότι θα πήγαινε κάποια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Στη συνέχεια έκλεισε το κινητό της και από τότε αγνοείται. Έχω κάποιες υποψίες γιατί γνωρίζω ότι έχει ερωτευτεί έναν άντρα ο οποίος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός της και υποψιάζομαι ότι μπορεί να βρίσκεται μαζί του. Είχα κάποιες διαφωνίες με τη Μάγια για αυτή τη σχέση και δεν μου άρεσαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει αυτός ο άνθρωπος. Κάνω έκκληση όποιος την έχει δει κάπου να επικοινωνήσει μαζί μας και με την αστυνομία. Δεν έχει πάρει ρούχα και λεφτά και δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται», είχε δηλώσει στο protothema.gr ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας την περασμένη εβδομάδα.

Πώς εντοπίστηκε

Η Μάγια εντοπίστηκε σε χωριό του Ηρακλείου το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ήταν μαζί με ένα αλλοδαπό. Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, με τον πατέρα της να απευθύνει αλλεπάλληλες εκκλήσεις για τον εντοπισμό της.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πατέρας της 17χρονης, είχε δηλώσει πως το παιδί του, το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κατσαμπά, η οποία του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του. Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, οι γονείς της δημιούργησαν ένα βίντεο, καλώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους.

Οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου επικέντρωσαν τις έρευνες στην περιοχή καθώς ύστερα από ανάλυση του στίγματος του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο, διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι παρέμενε στο Ηράκλειο. ΤΟ γεγονός αυτό αξιολογήθηκε σε συνδυασμό με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε λιμάνια και αεροδρόμια και έδειξε ότι η ανήλικη δεν είχε φύγει από την Κρήτη.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024