Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπεν Στίλερ : Γυρίζει sci-fi ταινία με τον Άντι Σάμπεργκ και τον δημιουργό του BoJack Horseman

Μπεν Στίλερ : Γυρίζει sci-fi ταινία με τον Άντι Σάμπεργκ και τον δημιουργό του BoJack Horseman

Είναι αυτή η καλύτερη είδηση που μας έχει χαρίσει μέχρι στιγμής το 2021;

Οι αγαπημένοι κωμικοί ηθοποιοί, Άντι Σάμπεργκ και Μπεν Στίλερ, συνεργάζονται με τον Ραφαέλ Μπομπ-Γάκσμπεργκ, τον δημιουργό του BoJack Horseman σε επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας. Με το είδος να έχει διευρυνθεί περισσότερο από ποτέ και αρκετές ταινίες να έχουν ήδη αμφισβητήσει τα παραδοσιακά του όρια, δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα αυτής της μαγικής συνεργασίας και τις εκπλήξεις που σίγουρα θα περιλαμβάνει.

Ο ίδιος ο Σάντμπεργκ, άλλωστε, μας έχει δώσει πρόσφατα το Palm Spring’s, μια κωμωδία που στηρίζεται στην ιδέα του επαναλαμβανόμενου χρόνου, με σαφείς επιρροές από τη θρυλική «Ημέρα της Μαρμότας» του Μπιλ Μάρεϊ. Η ταινία δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές και δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη και μέχρι τη βράβευση στα φετινά Όσκαρ. Η επιτυχία της ταινίας άνοιξε και νέες προοπτικές για την καριέρα του Σάμπεργκ.


Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, τόσο ο Σάμπεργκ όσο και ο Στίλερ θα συμμετέχουν σε μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας των Apple Studios. Προς το παρόν η ταινία είναι άτιτλη και στηρίζεται σε μια ιδέα του Γουάκσμπεργκ. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι ο Στίλερ δεν θα εμφανίζεται στην ταινία, αλλά θα εργάζεται για αυτή από τα παρασκήνια, στη θέση του παραγωγού. Ο Σάμπεργκ, όμως, θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή (ενώ παράλληλα συμμετέχει και στην παραγωγή της). Κατά τα άλλα, ελάχιστες πληροφορίες για το πρότζεκτ έχουν γίνει γνωστές.

Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι η ιδέα μιας sci-fi ταινίας που γεννήθηκε στο μυαλό του εμπνευστή του BoJack δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024