Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Θετική στον κοροναϊό βρέθηκε μια δασκάλα του 3ου δημοτικού σχολείου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Μετά από τεστ που έγιναν στους εκπαιδευτικούς, η δασκάλα βρέθηκε θετική στον ιό με αποτέλεσμα να κλείσει το τμήμα της για 14 ημέρες και τα μαθήματα να γίνονται ηλεκτρονικά.
Σύμφωνα με την Αθανασία Κυρέζη, διευθύντρια του σχολείου, η εκπαιδευτικός ήταν ασυμπωματική και δεν κόλλησε τον ιό από το σχολείο.
Η διευθύντρια ενημέρωσε όλους τους αρμόδιους φορείς και τους μαθητές της τάξης, ενώ το υπόλοιπο σχολείο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!