ΑΕΚ : Θλάση ο Μιτάι, ατομικό ο Τσιγκρίνσκι
Στην προπόνηση της Τετάρτης θα κριθεί η συμμετοχή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο παιχνίδι με τον Άρη ενώ δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Μάριο Μιτάι.
Άσχημα ήταν τα νέα στην ΑΕΚ για τον Μάριο Μιτάι, καθώς μετά τον απεικονιστικό έλεγχο που υποβλήθηκε, έγινε γνωστό πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία.
Όσο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Ουκρανός ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στον αριστερό προσαγωγό και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με τον Άρη θα κριθεί στην προπόνηση της Τετάρτης.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ όσοι έπαιξαν με τη Λαμία χθες, έκαναν αποθεραπεία.
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»
- Σοκάρει πρώην παίκτης της Ρεάλ: «Έπινα 70 μπύρες σε μία μέρα, πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση»
- LIVE: Ρόμα – Λάτσιο
- Ανακοίνωση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στα play offs με Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός και Άρης Betsson – ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)






































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442