Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ναόμι Οσάκα είναι το νέο πρόσωπο της Louis Vuitton

Η Ναόμι Οσάκα είναι το νέο πρόσωπο της Louis Vuitton

Ο γαλλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την συνεργασία του με την κορυφαία τενίστρια.

Η κορυφαία τενίστρια Ναόμι Οσάκα είναι το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton. Η είδηση της συνεργασίας συνοδεύτηκε από μια σειρά φωτογραφιών όπου η σταρ του τένις ποζάρει φορώντας ρούχα της γνωστής φίρμας.

Η τρεις φορές νικήτρια του Grand Slam- που αυτή τη στιγμή είναι τρίτη στην παγκόσμια κατάταξη- θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.

«Ουάου αυτό είναι πραγματικά τρελό», έγραψε η αθλήτρια στους λογαριασμούς της στο Twitter και στο Instagram, «Είναι τιμή μου να είμαι η νέα πρέσβειρα του οίκου Louis Vuitton», ενώ συμπλήρωσε: «Αστεία ιστορία: έκανα δώρο γεννεθλίων για πρώτη φορά στη μαμά μου μια τσάντα LV όταν ήμουν 16 και από τότε είναι για μας ένα είδος παράδοσης. Αυτό είναι που λένε κλείνει ο κύκλος; Ναι.»

Σε δελτίο τύπου, ο οίκος Louis Vuitton περιέγραψε την Οσάκα ως «πολύπλευρη, ανεξάρτητη και μοντέρνα» ενώ σημείωσε πως «ενσαρκώνει τέλεια τη γυναίκα του Louis Vuitton».

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε με φωτογραφίες της καμπάνιας τις οποίες τράβηξε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της γυναικείας σειράς του οίκου, Nicolas Ghesquière. Η Οσάκα φαίνεται να φοράει ένα φόρεμα σε έντονα χρώματα, ενώ κρατά μια τσάντα που φέρει το χαρακτηριστικό μονόγραμμα του οίκου.

Στο Instagram, ο Ghesquière περιέγραψε την τενίστρια ως «μια εκπληκτική νεαρή γυναίκα που εκπροσωπεί τη γενιά της και είναι πρότυπο για όλους».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024