Τρίτη 26 Μαϊου 2026
weather-icon 21o
Μεγάλες νίκες για Γουόριορς και Λέικερς, εύκολα οι Νάγκετς

Μεγάλες νίκες για Γουόριορς και Λέικερς, εύκολα οι Νάγκετς

Οι Λέικερς επικράτησαν των Ρόκετς εύκολα στο Χιούστον, ενώ οι Γουόριορς πήραν νίκη-θρίλερ κόντρα στους Ράπτορς. Νίκες για Νάγκετς και Τίμπεργουλβς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Οι Λέικερς έκαναν πλάκα στο Χιούστον και με τον Άντονι Ντέιβις να σημειώνει «σβηστά» 27 πόντους νίκησαν με 120-102 τους Ρόκετς. Μελανό σημείο του αγώνα ήταν οι αποβολές των Μαρκίφ Μόρις – για σπρώξιμο στον ΝτεΜάρκους Κάζινς – και Κάζινς (για σκληρό φάουλ στον ΛεΜπρόν.

Ο Άντονι Ντέιβις με 27 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να προσθέτει 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ και τον Μοντρέζλ Χάρελ 16 πόντους. Για τους Ρόκετς, ο Κρίστιαν Γουντ είχε 23 πόντους και ο Τζέιμς Χάρντεν 20 πόντους και 9 ασίστ.

Στο Γκόλντεν Στέιτ, οι Γουόριορς απέφυγαν το χαρακίρι κόντρα στους Ράπτορς, αφού αν και απώλεσαν διαφορά 17 πόντων στην τέταρτη περίοδο πήραν τελικά την νίκη με 106-105 χάρη σε βολές του Ντάμιον Λι. Ο Άντριου Γουίγκινς με 17 πόντους και ο Έρικ Πασκάλ με 15 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, σε μία βραδιά που το Γκόλντεν Στέιτ είδε τον Στεφ Κάρι να μένει στους 11 πόντους με 2/16 σουτ (1/10 τρίποντα), αλλά νίκησε.

Για τους Ράπτορς, ο Σιάκαμ είχε 25 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Φρεντ ΒανΒλίτ 21 πόντους και ο Κάιλ Λάουρι 17 πόντους.

Οι Νάγκετς έκαναν την… δουλειά τους στην Νέα Υόρκη, επικρατώντας άνετα με 114-89 των Νικς. Ο Νίκολα Γιόκιτς με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Γκάρι Χάρις να προσθέτει 14 πόντους και τους Μόντε Μόρις, Πι Τζέι Ντόζιερ από 12 πόντους.

Για τους Νικς, ο Τζούλιους Ραντλ είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Έλφριντ Πέιτον 12 πόντους.

Οι Τίμπεργουλβς πήραν επιτέλους νίκη μετά από 7 σερί ήττες επικρατώντας των Σπερς με 96-88. Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ με 27 πόντους και ο Μαλίκ Μπίσλεϊ με 24 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των Γουλβς, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Καρλ-Άντονι Τάουνς (ξεκούραση).

Για τους Σπερς, που παρατάχθηκαν χωρίς τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (προσωπικοί λόγοι), ο Λόνι Γουόκερ είχε 25 πόντους, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ 20 πόντους και ο Πάτι Μιλς 18 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νικς – Νάγκετς 89-114

YouTube thumbnail

Ρόκετς – Λέικερς 102-120

YouTube thumbnail

Τίμπεργουλβς – Σπερς 96-88

YouTube thumbnail

Ουόριορς – Ράπτορς 106-105

YouTube thumbnail

Νετς – Θάντερ 109-116

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 26 Μαϊου 2026
Cookies