Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεχνικός διευθυντής Φένλο: «Μόνο αν πάρουμε εκατομμύρια θα δώσουμε τον Γιακουμάκη»

Τεχνικός διευθυντής Φένλο: «Μόνο αν πάρουμε εκατομμύρια θα δώσουμε τον Γιακουμάκη»

Ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Βαλκ, τόνισε πως δεν υπάρχει ανησυχία στην ομάδα για αποχώρησή του, αφού δύσκολα θα βρεθεί αυτή τη στιγμή σύλλογος να δαπανήσει τα χρήματα που απαιτούνται για να τον αποκτήσει.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και έχει χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στη Φένλο, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν δεδομένο πως θα μείνει για πολλά χρόνια.

Ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο μάλιστα, Σταν Βαλκ, σε δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος αφού υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ανησυχία στην ομάδα για πιθανή αποχώρησή του, αφού δύσκολα θα βρεθεί αυτή τη στιγμή σύλλογος να δαπανήσει τα χρήματα που απαιτούνται για να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ανησυχώ μήπως φύγει. Κάποιες ομάδες έχουν ρωτήσει, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν θα μπορέσουμε να πούμε όχι σε μια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους, αλλά μόνο θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι εκατομμύρια. Δεν το βλέπω να συμβαίνει σε αυτή την περίεργη και μικρή μεταγραφική περίοδο. Τον χρειαζόμαστε απελπισμένα για να σωθούμε».

Στον Γιώργο Γιακουμάκη αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και ο αρχηγός της Φένλο, Ντάνι Ποστ: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι φαινόμενο. Είναι τρομερά σημαντικός για εμάς. Έχει όλες τις ικανότητες. Ακόμα και αν δεν είναι εύκολο, πάντα σκοράρει».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024