Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομάρ : «Η θεραπεία μου πηγαίνει πολύ καλά»

Ομάρ : «Η θεραπεία μου πηγαίνει πολύ καλά»

Ο Νορβηγός μπακ μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ για τη στήριξή τους.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ, που είχε σοβαρό ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιας, μίλησε στο κανάλι της Γαλατάσαραϊ για την κατάσταση της υγείας του. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι η θεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά και η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς.

«Η θεραπεία μου πηγαίνει πολύ καλά. Η κατάσταση μου βελτιώνεται καθημερινά κάτι που ασφαλώς με χαροποιεί. Εμπιστεύομαι την ιατρική υποστήριξη που έχω λάβει και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μένα. Πιστεύω όλα θα είναι καλά στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Γαλατάσαραϊ, Μουσταφά Τσενγκίζ και τον προπονητή του στην τουρκική ομάδα, Φατίχ Τερίμ, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα του και τον στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Με επισκέφθηκαν πολλές φορές. Είμαι ευγνώμων στον τουρκικό λαό για την υποστήριξη του. Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας που τηλεφωνεί καθημερινά για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως σας ευχαριστώ όλους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024