Μάθετε Γερμανικά από τους κατ’ εξοχήν ειδικούς!

Γιατί όταν επιλέγεις να επενδύσεις χρόνο και κόπο σε κάτι, οφείλεις να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει.

Εγγραφές και κατατακτήριο τεστ: 7 – 22/1/2021

Για περισσότερα από 65 χρόνια το Goethe-Institut είναι ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος φορέας για τη διοργάνωση γλωσσικών τμημάτων σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο πάνω από 200.000 σπουδαστές φοιτούν σε κάποιο τμήμα Γερμανικών σε ένα από τα 150 Goethe-Institut που λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες.

ONLINE ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Γερμανικά online – μαζί, παντού, κάθε ώρα και στιγμή

Έναρξη: 1/2/2021

Το ομαδικό τμήμα DEUTSCH ONLINE του Goethe-Institut σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Πάρτε μέρος σε σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες και χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα εκμάθησης για εξάσκηση. Μαζί μας μαθαίνετε Γερμανικά. Online.

Ωστόσο δεν μαθαίνετε μόνοι σας, αλλά σε μια μικρή ομάδα μεταξύ 6 και 16 ατόμων, ενώ o υπεύθυνος καθηγητές σας επιβλέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του τμήματος, σας παρέχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατροφοδότηση και καθοδηγεί τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Το ομαδικό διαδικτυακό μας τμήμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν με ευέλικτο τρόπο Γερμανικά και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την αίσθηση της ομαδικότητας. Με επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία εξασκείστε στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. Προσεγγίζετε τη γλώσσα μέσα από καθημερινές καταστάσεις και εξασκείστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Πληροφορίες: http://www.goethe.de/hellas/germanonline

Γραμματεία Γλωσσικού Τμήματος

Τηλ.  2310 889 591/2

Εmail: sprache-thessaloniki@goethe.de

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Στο Goethe-Institut το μάθημα έχει ένα στόχο. Εσένα!

Αν ξεκινάς σήμερα και θέλεις να δεις αποτελέσματα αύριο, χωρίς να χάνεις χρόνο είσαι στο σωστό μέρος: έχουμε δημιουργήσει ένα πλαίσιο, μέσω των διαδραστικών συστημάτων και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, ώστε να χρησιμοποιείς τη γλώσσα από την πρώτη κιόλας ώρα στην αίθουσα, και όχι μόνο.

H δομή των τμημάτων πηγαίνει με τους ρυθμούς σου, αφού σου επιτρέπει να επιλέξεις ένα κανονικό ή εντατικό τμήμα, ανάλογα με τις επαγγελματικές ή προσωπικές σου υποχρεώσεις και ανάγκες.

Οι καθηγήτες μας συμμετέχουν διαρκώς σε επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Ινστιτούτο μας και ενημερώνονται ανελλιπώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Μεθοδολογίας της διδασκαλίας ξένων γλωσσών ενώ σας ενημερώνουν τακτικά για την πρόοδό σας και σας υποδεικνύουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσετε την εκμάθηση

Με ένα δωρεάν κατατακτήριο τεστ διάρκειας περίπου 60 λεπτών διαπιστώνουμε τις γνώσεις σας. Ακολούθως ένας από τους καθηγητές μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για το αποτέλεσμα και το προφορικό μέρος. Κατόπιν επιλέγουμε σε συννενόηση μαζί σας το κατάλληλο για σας τμήμα.

Το Goethe-Institut ανταποκρίνεται στα μέτρα που επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού και συμβάλλει έτσι στην αντιμετώπισή του.

Έχουμε μετατρέψει τα δια ζώσης μαθήματα μας σε διαδικτυακά μόλις αυτό κατέστη αναγκαίο και είμαστε έτοιμοι μόλις οι συνθήκες το επιτρεψουν, να υποδεχθούμε στο Ινστιτούτο και πάλι τους μαθητές μας.

Πρωταρχικό μας μέλημα να διασφαλίσουμε το ανώτατο δυνατό επίπεδο προστασίας για όλους μας.  Για αυτό λοιπόν επεξεργασθήκαμε, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας σε επαγγελματικούς χώρους, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ορθών πρακτικών υγιεινής.

Όποιο τμήμα και να διαλέξετε μπορείτε να εγγραφείτε μέσω Webshop και να πληρώσετε τα δίδακτρα απ’ ευθείας και άνετα από το σπίτι. 

Πληροφορίες:

www.goethe.de/hellas/mathimata

www.goethe.de/athen

www.goethe.de/thessaloniki

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο