Survivor : Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
Άλλη μια εβδομάδα ολοκληρώνεται με νέα αποχώρηση από το Survivor. Μαχητές και Διάσημοι δείχνουν να προσαρμόζονται σιγά σιγά στη δύσκολη καθημερινότητα, η οποία μόλις ξεκίνησε.
Άλλη μια εβδομάδα ολοκληρώνεται με νέα αποχώρηση από το Survivor. Μαχητές και Διάσημοι δείχνουν να προσαρμόζονται σιγά σιγά στη δύσκολη καθημερινότητα, η οποία μόλις ξεκίνησε.
Πως μοιράστηκαν οι ψήφοι;
Δημοφιλέστεροι παίκτες για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκαν η Κάτια Ταραμπάνκο από την κόκκινη ομάδα και ο Νίκος Μπάρτζης από την μπλε ομάδα.
Η Κάτια έβγαλε προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου με αγωνιστικά κριτήρια και ο Νίκος τη Σοφία ως τέταρτη υποψήφια μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο και την Αγγελική Λάμπρη.
Από το Survivor αποχώρησε τελικά η Αγγελική Λάμπρη.
View this post on Instagram
- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442